Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Proost! Doe nu mee met de grootste online vrijdagmiddagborrel van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 24 april 2020

Laten we proosten op het leven. Guus Meeuwis zong het al en dat is precies wat Tilburgers massaal gaan doen op vrijdag 23 april om 16.00 uur. Rob van den Meijdenberg van KraftBier en reclamemaker Jeroen Cools roepen Heel Tilburg Proost in het leven. De grootste online vrijdagmiddagborrel van de stad!

“We proosten op vrijdag met heel Tilburg op alle Tilburgse helden. De thuisblijvers en de zorgprofessionals, de chauffeurs en de vakkenvullers, de jeugd en de ouderen. Want laten we eerlijk zijn: iedereen is in deze tijd wel een beetje een held”, aldus Rob.

Mensen verbinden

Zet je bier alvast koud en zorg dat jij dat glas champagne bij de hand hebt. Of doe gezellig mee met een wijntje of ranja. “Het gaat erom dat we met zoveel mogelijk mensen tegelijk het glas heffen op iedereen die iets bijdraagt in deze tijd van crisis. Als bierbrouwer zit het in ons bloed om mensen te verbinden, liefst met een glimlach. Wij zijn er voor ieder moment!”

Zo doe je mee

Wil je ook graag meedoen? Superleuk! Dat fix je snel door even te surfen naar de website van Heel Tilburg Proost. Je vindt daar een knop om je aan te melden. Vul het formulier in en wacht op een mailtje met de link naar de ZOOM-call voor het proostmoment om 16.00 uur. Heb je toevallig een printer thuis staan en nog genoeg printinkt? Dan kun je ook een toffe poster downloaden om te laten zien dat je meedoet. Misschien sluiten je buren dan ook aan. Hoe meer Tilburgers, hoe beter!

Positief blijven

Rob van den Meijdenberg brouwde in 2014 nog biertjes met vrienden in een flat op twaalf hoog. In 2015 ontstond KraftBier, en vijf jaar later is het merk niet weg te denken uit de Tilburgse bierscene. “Het is te makkelijk om nu te zeggen: het is allemaal zo kut. Dat is het ook wel, maar laten we positief blijven! Juist in zo’n tijd dat we allemaal met hetzelfde zitten is het belangrijk elkaar te helpen.”

Nóg een proostmoment

Heb je de borrel nét gemist? Op maandag is er nog een proostmoment met heel Tilburg op Wonings- uh Koningsdag 2020. De gemeente roept iedereen op om 16.00 uur op het glas te heffen op de koning of iemand anders.

Lees ook:

KraftBier

Rob van KraftBier blijft positief: ‘Te makkelijk om nu te zeggen: het is kut’

Rob van den Meijdenberg brouwde in 2014 nog biertjes met vrienden in een flat op twaalf hoog. In 201...
bar leonardo

13 x hier in Tilburg bestel je lekkers voor de borrel op de bank

Of je nu proost op de koning of met vrienden het glas heft op het goede weer: in deze tijd kunnen we...
goedkoop planten

Groene vingers? Op deze plekken zijn planten goedkoop

Ook zo lekker bezig met alles wat groen is op het moment? Wij wel! Maar al die groene pracht is niet...

Meer over

Doen

adv.