Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Prinsjesdag: 4 x hier voel jij je de prins(es) van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 19 september 2017

Hé, het is alweer de derde dinsdag van september en dat betekent natuurlijk: Prinsjesdag. Haal die hoed maar tevoorschijn en neem plaats voor de televisie. Of leg juist jezelf in de watten en waan je een prins of prinses in Tilburg.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Daffy de Vyldre

Hoedencollectie De Vyldre
Foto: Facebook De Vyldre

Wil jij volgend jaar helemaal de blits maken met een hoed van koninklijke allure? Laat je dan eens verwennen door het vakmanschap van hoedenmaker Daffy de Vyldre. Hij maakt zijn hoeden nog echt op een houten mal. En met het royaltytintje zit je wel goed bij deze vakman. Hij leerde de kneepjes namelijk van de designer van de hoofddeksels van prinses Diana.


Meer over De Vyldre ontdekken?

De Vyldre speciaalzaken

Op aanvraag

Lanciersstraat 52, Tilburg

Bekijk meer:speciaalzaken

Prins Heerlijk

Prins Heerlijk lunchen
Foto: Facebook Prins Heerlijk

Tja, de naam zegt het al. Bij Prins Heerlijk kun je lunchen als een vorst(in). Ga voor een luxe belegd broodje, de maaltijdsalade van het seizoen of laat je verrassen door het lievelingsgerecht van een van de (leerling)medewerkers te bestellen. Kun je niet kiezen? Dan bestel je toch een “van alles wè”? Dit is een selectie met lekkere gerechtjes van de lunchkaart. Net zoveel keuze als een koning of koningin. Blijf je liever Prinsjesdag volgen via de televisie? Prins Heerlijk heeft ook een delicatessenwinkel.


Meer over Prins Heerlijk Lunchcafé ontdekken?

Prins Heerlijk Lunchcafé lunch

Geopend09:30 - 17:30

Nieuwlandstraat 16, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Meer over Prins Heerlijk eetwinkel ontdekken?

Prins Heerlijk eetwinkel cadeauwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Stadhuisplein 325, Tilburg

Bekijk meer:cadeauwinkels

Zijne Koninklijke Hoogheid

Zijne Koninklijke Hoogheid
Foto: Facebook Zijne Koninklijke Hoogheid

Natuurlijk gaat het bij Prinsjesdag om de hoeden, maar een prachtige outfit mag ook niet ontbreken. Bij Zijne Koninklijke Hoogheid zit je wel goed. Zo haal je er mooie vestjes, jurken, bloesjes of jasjes van het al even toepasselijke label King Louie, maar ook kleding van eigen hand. De winkel verkoopt kleurige kleding met een vintage sfeertje waardoor je opvalt op een haast vorstelijke manier.


Meer over Zijne Koninklijke Hoogheid ontdekken?

Zijne Koninklijke Hoogheid kledingwinkels

Geopend11:00 - 18:00

Noordstraat 86, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Taste!

Taste! Tilburg
Foto: Facebook Taste!

Koning Willem II was groot fan van Tilburg. Over de stad schijnt hij gezegd te hebben: “Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig.” Wij zijn niet de enigen die ons kunnen inleven met deze quote, ook restaurant Taste is het er roerend mee eens. De prachtige uitspraak is zelfs op de muur van het smaakvolle restaurant te lezen. Dit toprestaurant staat overigens ook op Tilburg culinair.


Meer over Taste! ontdekken?

Taste! restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:00

Heuvel 37, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Missen we dé plek waar jij je een prins of prinses waant? Laat een reactie achter in de comments of tip ons via [email protected].

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.