Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De hemel voor paperlovers: de PaperPassion Beurs in de Koepelhal

Door Rowie van der Vliet 18 oktober 2017

Ja hoor, de hemel voor paperlovers bestaat! In de Koepelhal vindt namelijk van donderdag 19 oktober tot zaterdag 21 oktober de PaperPassion Beurs plaats. Van ongelofelijke origami kunstenaars tot een gigantisch aanbod aan schrijfwaren.

Handlettering, bullet- of traveljournalen, lightboxen en schetsboeken: het zijn zomaar wat trends rondom papier die helemaal hip zijn. Met papier kun je zoveel doen. Zo zijn er zelfs mensen die van velletjes papier een lamp kunnen vouwen. Altijd al willen starten, maar weet je niet goed hoe? Tijdens het evenement kun je zelf aan de slag tijdens één van de workshops.

Stands

Daar blijft het niet bij. We kunnen niet alleen nieuwe skills opdoen door zelf een lightbox te maken of te beginnen aan ons bulletjournal. In de Koepelhal staan ook standhouders die mooie papiersoorten, washitape, schetsboeken en benodigdheden voor het handletteren verkopen. Achter de stands krijgen we ook de kans om papierkunstenaars aan het werk te zien.

Wiewatwaar

Van donderdag 19 oktober tot zaterdag 21 oktober in de Koepelhal. Het evenement begint op alle dagen om 10 uur ’s ochtends en sluit tegen de avond om 5 uur weer de deuren. Tickets koop je hier voor €8,50 of voor €16,- als je meerdere dagen wil gaan. Een kinderkaartje kost maar 5 euries.

Meer over

Doen Getipt

adv.