Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marco Borsato komt naar Tilburg en je vindt hem hier

Door Rowie van der Vliet 14 november 2017

Rood, Dromen zijn bedrog, Afscheid nemen bestaat niet… wat heeft Marco Borsato toch topnummers! Zing je vaak mee in de auto, de douche of in de huiskamer? Volgend jaar kunnen we meezingen in 013, want de bekende zanger komt naar Tilburg met een theatertour voor zijn nieuwste album Thuis!

Op 9 mei 2018 klimt hij het main stage podium op. Dat wordt meezingen met bekende hits en genieten van zijn nieuwe nummers. Wat we kunnen verwachten van zijn nieuwe theatertour? “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn”, aldus Marco himself. We gokken dat het een intieme show gaat worden.

Vrienden optrommelen

Het concert laat nog even op zich wachten, maar de kaartverkoop ging donderdagochtend 16 november van start. Als je om 10.00 uur klaar hebt gezeten (en een hoop vrienden optrommelde om hetzelfde te doen) heb je misschien wel kaarten bemachtigd. De show is al uitverkocht, maar Poppodium 013 gooit er nog een extra concert achteraan op 10 mei. De kaartverkoop vind je hier. Succes!


Meer over Poppodium 013 ontdekken?

Poppodium 013 poppodia

GeopendHele dag

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Doen

adv.