Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eet smakelijk, het is weer tijd voor Tilburg Culinair!

Door Rowie van der Vliet 20 september 2017

De rode loper is uitgerold, de wijnglazen staan al klaar en alle top-chefs van Tilburg verzamelen zich. Kortom, vanaf donderdag 21 september tot en met zondag 24 september kunnen we weer smullen bij Tilburg Culinair!

De culinaire bourgondiërs die op hakken en strak in pak bij het Willemsplein aankomen, doen zich er goed aan even 400 meter verderop te gaan kijken. Dit jaar heeft Tilburg Culinair namelijk een nieuwe locatie: aan het Louis Bouwmeesterplein. Het wordt een smaakfestijn zoals we gewend zijn met bijna veertig verschillende gerechten. Van roodbaars met gepofte schubben (De Houtloods) tot zeeduivel en zwezerik (St. Sjaak). Alleen  is het terrein nog groter dan voorheen.

Culinaire verwennerij

Op donderdag en vrijdag begint het programma met een onderdeel voor sponsors en genodigden, maar iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. Op zaterdag en zondag kunnen we uitslapen, want dan begint de culinaire verwennerij ’s zaterdags om 15.00 en zondagmiddag om 13.00 uur. Naast het proeven van gerechten van deze tien restaurants en heerlijke wijn, is er ook swingende muziek. Het thema van deze 26ste editie is dare to be different. Daarom verwachten we een totaal andere smaakervaringen bij de deelnemende restaurants.

Meer over

Doen Getipt

adv.