Lekker smullen! Dit gratis foodfestival is binnenkort weer in Tilburg

Door Angela Weisz 15 mei 2019

Het festivalseizoen breekt weer aan en naast muziek genieten we ook van lekker eten! Van vers gegrilde hamburgers tot een portie oer-Hollandse poffertjes: er is genoeg te proeven op foodfestival Foodstock in Tilburg!

Een weekend dat in het teken staat van eten, muziek en gezelligheid. Hoe tof is dat? Tilburg verwelkomt, als eerste van de twaalf steden op de agenda, het foodfestival in het Reeshofpark. Het park zal op 25 en 26 mei weer stampvol zitten met verschillende foodtrucks en etende mensen.

Foodfestival Foodstock Tilburg

Bij Foodstock proef je van verschillende gerechten. We vinden er een ruim aanbod aan foodtrucks met eten uit verschillende landen zoals Vietnam, Spanje of Mexico. Zo eet je lekkers uit allerlei werelddelen. Vanaf dit jaar is het muntensysteem afgeschaft. De munten van vorig jaar zijn dus helaas niet meer inwisselbaar!

Activiteiten

Je bakje Indiase kerrie eet je natuurlijk met een lekker muziekje op de achtergrond. De organisatie van het foodtruckfestival verwacht ook dit jaar veel mensen. Daarom kiezen zij ervoor om het muzikale programma breed te houden. Zo dans je dat weekend niet alleen op hitjes, maar ook op de fijnste disco en house. Het is ook mogelijk om verzoekjes in te dienen bij de dj’s!

Familiedag

Er is een gezellige familiedag op zondag met optredens van verschillende bandjes. Ga je op pad met de kinderen? De organisatie pakt goed uit voor de kleinste gasten. Voor hen staat er een speciaal ingericht kinderplein klaar. Er is genoeg entertainment aanwezig met de springkussens en nostalgische schommelbootjes!

Entree

Iedereen van nul tot honderd jaar moet zich amuseren tijdens Foodstock, vindt de organisatie. Daarom is de toegang tot het foodfestival gratis. Dat horen we graag. Wij begrijpen wel dat je het geld liever besteed aan een lekker hapje eten!

Lees ook:

Spotgoedkoop naar de kermis: dit is wanneer de Budget Kermis komt!

Kermis vieren en toch nog wat eurootjes overhouden? Dat kan tijdens de Budget Kermis! Tien dagen lan...
Maan Zangeres 013

MAAN komt naar Tilburg en je vindt haar hier

MAAN zingt de sterren van de hemel. Sinds ze The Voice of Holland in 2016 won, scoort de zangeres de...

Awesome! Je kunt de finale van Game of Thrones in de bioscoop zien in Tilburg

Het wordt een historische dag op 20 mei. Waarom? Omdat er dan, na acht seizoenen, een einde komt aan...
Doloris

Doloris (het Tilburgse doolhof van 400 vierkante meter) is bijna open en wij namen een kijkje

In het oude postkantoor aan de Spoorlaan is tien maanden lang gebouwd door bouwvakkers en kunstenaar...
festival van het levenslied

Dit is de line-up van het Festival van het Levenslied 2019

Meezingen geblazen! Het is weer bijna tijd voor het keigezellige Festival van het Levenslied. We gen...

adv.