Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Dit weekend is er een keigrote barbecue in de Stadhuisstraat

Door Rowie van der Vliet 3 juli 2020

It’s getting hot in here! In een gezellige uitgaansstraat gaat het deze zondag vlammen. Voor een tientje geniet je namelijk van een overheerlijke barbecue in de Stadhuisstraat.

Stadscafé Brick, Café Peanuts, Café de Wijn, De Boekanier en Van Horen Zeggen slaan de handen ineen. Voor slechts tien euro krijg je vier stukken vlees, salade en brood. Superhandig: je kunt je aanmelden bij alle deelnemende cafés.

Barbecue in de Stadhuisstraat

De grote barbecue neemt zondag de Stadhuisstraat over. De barbecue gaat aan het einde van de middag aan. Aanvang is 17.00 uur. Goed om te weten: sinds 1 juli is er geen maximum meer op het aantal personen bij aankomst. Ook mag je nu met meer dan één persoon buiten je huishouden aan een tafeltje zitten. Veel terrassen in Tilburg hebben het zo opgelost dat er ruimte is voor vier personen aan een tafel. We moeten nog wel anderhalve meter afstand houden en allemaal netjes op onze stoel blijven zitten. Wanneer er buiten kuchschermen zijn, hoef je geen 1,5 meter afstand te houden.

In de watten laten leggen

Doordat je aan je tafel moet blijven zitten, is er geen zelfbediening. Ook sta je niet zelf te grillen, maar laat jij je lekker in de watten leggen door de cafés in de Stadhuisstraat.

Lees ook:

Grill barbecue

Zomergevoel! Tilburg krijgt een bbq-terras

Deze zomer kan iedereen in Tilburg van een bbq genieten. Er komt namelijk een keigroot bbq-terras in...

Hilarisch! Dit Tilburgse café weet al hoe ze opengaan in tijden van corona [video]

Elk café in Tilburg is nu druk aan het nadenken: hoe gaan we in tijden van corona straks weer open, ...

Nieuw in: een gloednieuw stadscafé in hartje centrum

De Stadhuis­straat is misschien wel een van de meest eigenaardige straatje van Tilburg. Met evenemen...

adv.