Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker dansen én op tijd naar bed: De Microclub keert terug in Tilburg!

Door Thijs Dingemans 11 september 2018

YES! Dit vinden we leuk: we kunnen vrijdag 28 september weer lekker de hele avond dansen én op tijd naar bed. De Microclub keert dan na een uitverkochte eerste editie terug in Club Smederij. Vorig jaar begon het initiatief van de vroege dansavond voor 25+ in Utrecht en kent inmiddels edities in het hele land. Deze hype werd ook met open armen ontvangen in Tilburg.

Over iets minder dan drie weken is het weer dansen tussen 20.00 en 00.00 uur in Club Smederij met dit keer Relativ (Buurman & Buurman) achter de draaitafels. Yes!

Het eerste jaar van De Microclub

Oprichter van De Microclub, Melvin Bruhn legt uit hoe het eerste jaar van De Microclub is verlopen: “Het is allemaal waanzinnig snel gegaan. Na een aantal edities in Utrecht, besloten we om ook in andere steden te kijken of het concept aan zou slaan. Het was een sprong in het diepe, maar het blijkt dat eigenlijk overal mensen openstaan voor het concept. De verschillende locaties en dj’s zijn natuurlijk wel sfeerbepalend, dus het is per stad kijken waar het publiek behoefte aan heeft, zonder teveel van ons concept af te wijken.”

(tekst loopt door onder foto)

De Microclub
De Microclub in Tilburg. Foto: www.ellenvanlent.nl

Iedereen is welkom

“We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor liefhebbers aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 25+) zich welkom voelt bij De Microclub. Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken.”

Club Smederij helemaal gevuld

“Iedereen komt om ‘met elkaar’ te dansen en er samen een gezellige avond van te maken. De eerste editie van De Microclub in Tilburg was erg speciaal, omdat Club Smederij helemaal vol stond en mensen vanaf het begin af zin hadden om te dansen. Op het einde zat de sfeer er nog zo goed in, dat we nog een klein uurtje door zijn gegaan.”

Mogelijk vaker Microclubben in Tilburg

Melvin hoopt dat Club Smederij 28 september weer helemaal gevuld is. En de toekomst? Dan zien we De Microclub waarschijnlijk nóg vaker in Tilburg: “We hebben in ieder geval weer ontzettend veel zin om eens in de zoveel weken een mooi vroeg feestje neer te zetten in Tilburg en een volwaardig alternatief te bieden voor een hele nacht doorhalen (wat natuurlijk ook zijn charme heeft, op zijn tijd).”

Een kaartje kost €12,- en koop je hier. Check hier meer info over het event. 

De Microclub

Club Smederij

28 sep 2018 02:00

Meer over De Microclub ontdekken?

De Microclub entertainment

Bekijk meer:entertainment

adv.