K-otic komt naar Tilburg (en doet dat al heel snel)

Door Angela Weisz 13 maart 2019

Jaa! K-otic geeft binnenkort een optreden en daar moet je natuurlijk bij zijn. Na het ‘eenmalige’ concert in 2016 hebben ze tóch besloten om het nog eens over te doen. Waar? De popgroep staat aankomende zaterdag 16 maart in Poppodium 013!

Ken jij stiekem de hele tekst van Damn (I think I love you) uit je hoofd? En krijg jij ook nostalgische gevoelens als je luistert naar het album Bulletproof? Waarschijnlijk had je ook de Hitkrant poster van Bart aan je muur hangen en vond je het hartverscheurend dat de iconische popgroep K-otic in 2003 uit elkaar ging. Goed nieuws: ze zijn terug én geven ook nog eens een optreden in Tilburg!

Ken je deze nog?

K-otic staat aanstaande zaterdag in Poppodium 013 tijdens ‘Zer00’s Heroes’. Op deze avond hoor je al je favoriete guilty pleasures van de jaren 2000 terug. Van Pharrell, Beyonce en Britney Spears tot aan Sean Paul, Gwen Stefani en Justin Timberlake: ze komen allemaal voorbij! En op zo’n nostalgische avond kan K-otic natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 16 maart dans jij van 23.00 uur tot 4.00 uur onbeschaamd op de lekkerste hits uit de 00’s!

Starmaker

K-otic ontstond in 2001 uit het reality programma Starmaker. De groep bestaat uit zeven leden: Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pong Fong, Anna Speller, Sita Vermeulen, Bart Voncken, Stefan de Roon en Martijn Terporten. De popgroep scoorde al gauw hits met nummers als Damn (I think I love you) en I was made to love you. Debuutalbum Bulletproof was het best verkochte album van dat jaar. De band ging uiteindelijk uit elkaar in 2003. In 2016 keerden ze eenmalig terug voor een reünieconcert.

Lekker meezingen

Kan jij niet wachten tot 16 maart? Dat snappen we. Daarom kun je hier alvast herinneringen naar boven halen en lekker meezingen met één van de bekendste hit die K-otic had. Deze stond maar liefst vijf weken bovenaan de hitlijsten!

Lees ook:

K-otic

K-otic live @ Zer00’s Heroes

Damn I Think I Love You! Had jij ook je discman op repeat met de CD Bulletproof erin? Kwijnde je weg...
tino martin

15 x dit is er te doen in maart in Tilburg

Het is maart, mensen. Een nieuwe maand en dus nieuwe evenementen waar we ons nu al op verheugen. We ...
Claudy

Toekomstige BN’er Claudy: ‘Ik wil de vrouwelijke Guus Meeuwis worden’

Zegt de naam Claudy je nog niet zoveel? Wij durven te wedden dat deze zangeres over een poosje beken...
BN'ers tilburg

Deze BN’ers wonen in Tilburg

Wist je dat lang niet alle BN’ers in de Randstad of Het Gooi wonen? Ook al zijn veel Tilburgers die ...


Meer over Poppodium 013 ontdekken?

Poppodium 013

poppodia

Nu openHele dag

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Doen Shownieuws

adv.