Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe dan?! Hier in Tilburg kun je toch nog uit eten volgens de maatregelen van het RIVM

Door Rowie van der Vliet 17 april 2020

Je zou denken dat het niet meer mogelijk is: uit eten gaan in Tilburg. Toch kan het ‘gewoon’. Er is nu een mogelijkheid in de stad om buiten de deur te eten. Allemaal volgens de maatregelen van het RIVM.

We horen je denken: hoe dan?! Als restaurants in Tilburg mensen nu laten eten, krijgen ze toch een boete? Ja, dat klopt helemaal. Elk restaurant dat open is voor meer dan afhaalmaaltijden kan een flinke boete op de mat verwachten. De kosten? Die zijn €4350,- voor het bedrijf dat de coronamaatregelen niet nakomt.

Speciaal arrangement

Toch is er een plek in Tilburg die een manier heeft gevonden om een diner buiten jouw woning aan te bieden. Het gaat om Mercure Hotel Tilburg Centrum. Om Koningsdag nog een beetje te vieren, hebben ze een speciaal arrangement bedacht: Private Dining Koningsnacht. En dat is niet alleen te boeken op de datum waarop we gebruikelijk de verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren.

1,5 meter afstand

Je hoeft tijdens het etentje geen andere gasten te vermijden. Zo is de 1,5 meter afstand goed aan te houden. Van samenscholing is er ook geen sprake. Bij private dining maak je namelijk als enige kans om die avond te dineren in het hotel.

Vijfgangenmenu

Goed, wie het arrangement wil boeken is wel in een keer het bedrag kwijt dat je nu gespaard hebt door een paar andere etentjes te laten liggen. Voor twee personen betaal je €270,-. Daarvoor mag je niet alleen uit eten gaan in Tilburg. Je krijgt een vijfgangenmenu van Taste! en dineert in de hotelkamer van Mercure die speciaal is omgetoverd tot restaurant. Daar blijf je ook overnachten en krijg je een ontbijt op bed. Het menu wordt via een karretje naar je toe gebracht en je pakt het er zelf vanaf.

Hier boek je een avondje uit eten.

Lees ook:

Harboury

Deze horecaplekken in Tilburg zijn nu open voor afhalen of bezorgen

Uit eten gaan in Tilburg kan nu eventjes niet. Maar steeds meer restaurants gaan toch open voor afha...
Thuisbezorgd

Deze Tilburgse restaurants op Thuisbezorgd bezorgen gratis

Nu dat we niet echt uit eten kunnen, betrappen we onszelf er op dat we íets vaker eten bestellen dan...

Bryan en Kim halen eten op voor de Voedselbank: ‘Iedereen in Tilburg kan meehelpen’

Bryan Vreijsen en Kim Mathura zijn in andere tijden druk bezig om Brabantse jongeren te verbinden vi...

adv.