Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het nieuwe programma van Theaters Tilburg: Wim Kieft, Ruud Hermans en meer

Aangeboden door Theaters Tilburg 24 september 2020

Na een periode waarin maar weinig mogelijk was, kan Theaters Tilburg eindelijk weer knallen! Natuurlijk wel volgens de coronamaatregelen, maar er komen in ieder geval weer hele interessante namen naar onze stad!

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Pieter Derks

Foto: Merlijn Doomernik.

Cabaretier Pieter Derks kom op 20 oktober naar Tilburg om twee keer zijn show ‘Voor wat het waard is’ te doen.

Susan Visser & Eric Corton

Foto: Annemieke van der Togt.

Susan Visser en Eric Corton spelen op 17 oktober het stuk genaamd ‘De Grootste Helft’. Je valt in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren.

Javier Guzman

Foto: Anke van der Meer.

Op 3 december is het de beurt aan Javier Guzman. Hij heeft een bijzondere conference gemaakt op basis van dit even zo bijzondere jaar. Ook Javier doet twee shows deze avond.

Erik van Muiswinkel

Foto: Curly And Straight.

‘Buigt allen mee voor Drs. P!’. Zo heet de show van Erik van Muiswinkel. Op donderdag 8 oktober brengt Erik een ode aan woordtovenaar Heinz Polzer alias Drs. P.

Ruud Hermans

Ruud Hermans treedt op in Tilburg. Foto: ANP Foto

Ruud Hermans zijn voorstelling heet ‘Back in town’ en dat past prima: Ruud is namelijk een rasechte Tilburger. Tijdens de show op 17 oktober combineert de zanger – bekend van ‘The Voice Senior’ – zijn eigen werk met covers en anekdotes.

Wim Kieft

Foto: Esther Gebuis.

Tijdens het EK ’88 scoorde Wim Kieft met een kopbal, acht minuten voor tijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Na zijn voetbalcarrière ging het bergafwaarts met Kieft. Hij vertelt hierover in de voorstelling ‘Na de kopbal’ op dinsdag 6 oktober.

Rolf Sanchez

Foto: Ruud Baan.

Met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek brengt Rolf Sanchez op 29 oktober latin vibes naar Tilburg. De zanger scoorde hits in de Verenigde Staten en werd in Nederland bekend door zijn optreden in ‘De Beste Zangers van Nederland’ en brengt nu zijn show ‘Mi Aventura’ naar Theaters Tilburg.

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk Flitsmeister
Steven Brunswijk. Foto: indebuurt Tilburg

Op vrijdag 20 november speelt Steven Brunswijk een ‘thuiswedstrijd’ in Theaters Tilburg. Hij doet dan tweemaal zijn show ‘Wat een man kan, kan ik ook’, waarin hij de verschillen tussen man en vrouw onder de loep neemt.

Karin Bloemen

Karin Bloemen
Karin Bloemen in actie. Foto: ANP.

We kennen Karin Bloemen op verschillende manieren, maar zingend is ze toch op haar best. Op 23 oktober doet ze nummers van Billie Holiday tot Aretha Franklin en van Norah Jones tot Amy Winehouse en jij kunt erbij zijn!

Veldhuis & Kemper

Foto: rechtenvrij.

“Een heerlijke avond met Remco, Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm” zo valt te lezen op de website van Theaters Tilburg. Op 7 november komen Veldhuis & Kemper met een luchtig, indringend en komisch stuk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theaters Tilburg. Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Gespot: octopus, zeeschildpad en Nemo bij Theaters Tilburg

Finding Nemo? Nou, we hoeven niet meer te zoeken, want hij is gevonden! Nemo bezoekt Theaters Tilbur...
Karin Bloemen

Vet! Theaters Tilburg bouwt een buitenpodium voor deze artiesten

We hebben er even op moeten wachten, maar we mogen weer! Theaters Tilburg heeft haar zomerprogramma ...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.