Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Er komt een online kledingruil voor Tilburgers

Door Rowie van der Vliet 6 mei 2020

Waarschijnlijk heb je net als talloze andere Tilburgers jouw kledingkast uitgemest. En staat er nu een tas vol kleding die weg kan in een hoekje. Wij hebben dé oplossing om daar vanaf te komen. De Bovenste Plank organiseert een online kledingruil.

Belangrijk: je moet niet bang zijn om te videobellen. Dat ga je doen via het gratis platform Jitsi. De online kledingruilsessies zijn kleinschalig, dus er is genoeg ruimte om gericht items te bekijken en verkopen.

Hoe werkt het?

Je komt niet heel ver zonder laptop, computer of goede internetverbinding. Zorg ook dat je wat items hebt klaarliggen die je wil ruilen. Dat kan ook een kledingstuk zijn dat je een nieuw thuis gunt. Opgeven is vrij simpel, dat doe je via dit formulier. Je vult wat gegevens in en omschrijft in drie woorden jouw kledingstijl. Is die sportief of ben je juist meer van preppy bloesjes? Kan allemaal!

Verschillende data

In het formulier staan drie data om jezelf op te geven. De eerstvolgende kledingruil vindt plaats op 17 mei om 12.00 uur. Komt het in de avond beter uit? Geef je dan op voor 31 mei om 20.00 uur. Of doe 14 juni om 12.00 uur mee. Als jij je hebt opgegeven, krijg je alle informatie via de mail.

Dit is De Bovenste Plank

De Bovenste Plank organiseert normaal pop-ups met tweedehands kleding. Tijdens de gezellige evenementen vind je ook muziek, kappers, illustratoren en veel meer. We moeten nog eventjes wachten tot een fysieke versie, maar organisator Kelly van den Bosch is van plan de achtste editie in thuisstad Tilburg te organiseren. Tot die tijd zijn er online sessies. Ook pimpt Kelly regelmatig vintage items die te koop zijn in de stories van haar Instagrampagina.

Lees ook:

Kelly (27) zette kaartenactie op voor eenzame ouderen: ‘Ik krijg elke dag berichtjes’

Kelly van den Bosch (27) wilde iets doen om alle ouderen in verzorgingstehuizen een hart onder de ri...

Oproep: laat jouw woning zien in een virtuele editie van ‘binnenkijken bij’

Eén van onze favoriete rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij and...
30 Seconds Tilburg

7 tips om dit weekend door te brengen in tijden van sociale onthouding

Burgemeester Theo Weterings riep op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken in verband met ...

Meer over

Doen Winkelen

adv.