Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Na berenjacht nu #Halloweentocht013: dit zijn de routes

Door Rowie van der Vliet 27 oktober 2020

Na de berenjacht maakt Tilburg zich op voor een nieuwe wandeltocht langs de ramen: #Halloweentocht013. Stichting Op Groene Voet nodigt iedereen uit om hun raam met Halloweenspulletjes te versieren. 

“Het is niet nodig om hiervoor speciale spullen te kopen of snoep uit te delen. Iedereen kan een raam spannender maken met zelfgemaakte decoratie en lichtjes. Een rondje in de wijk wordt zo een spannende wandeling”, aldus initiatiefnemer Janneke de Vries.

Hart onder de riem

De berenjacht bracht volgens de Tilburgse een lach op het gezicht. “De beertjes vormden een stukje positieve communicatie zonder woorden, een hart onder de riem, een reden om naar elkaar te lachen.” Precies dat gevoel wil Janneke weer naar Tilburg halen, maar nu in herfstige sferen.

Dit zijn de routes

Ga jij ook aan de slag met vleermuizen, herfstbladeren, heksen, pompoenen of ander leuks? Je kunt je  ‘spooky spot’, vette vensterbak of enge etalage voor de #Halloweentocht013 hier aanmelden. Er zijn zes verschillende routes, namelijk: Tilburg Reeshof, -Centrum, -Noord, -Oost, -Zuid en -West. Superleuk: de kaarten worden dagelijks bijgewerkt. Je kunt nu al zelf een route plannen of aan de wandel gaan op zaterdag 31 oktober om 16.00 uur. Trek je kostuum aan en ga verkleed door de straten! “Natuurlijk wordt iedereen verzocht zich aan de actuele RIVM-richtlijnen te houden. Ga op Halloweentocht met je gezin, maar hou 1,5 meter afstand en geen fysiek contact buiten je bubbel”, aldus Janneke.

Op de volgende pagina’s vind je de routekaarten per gebied.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburg-Centrum

Tilburg-Oost

Tilburg-Reeshof

Tilburg-Zuid

Tilburg-West

Tilburg-Noord

Zie je geen kaart van dit stadsdeel? Dan raden we aan later terug te komen, want de kaart is op het moment van schrijven nog in ontwikkeling.

Lees ook:

Binnenkijken Halloween huis

We keken binnen bij dit compleet versierde Halloweenhuis

Spinnenwebben op de muren, pompoenen voor het raam en vleermuizen op de ramen en deuren. De bewoners...

Van wormenhotel tot wateropvang: de 10 tofste (blauwe) tuintjes van Tilburg

Stichting OpGroeneVoet (die van de wedstrijd van de Schonste Strótjes en Gaafste Gevels) heeft afgel...
First Dates

Heimwee: dit deed Tilburg precies een jaar geleden

Wij spreken voor onszelf, maar een groot feest is het leven momenteel niet voor veel Tilburgers. Nat...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.