Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws: Café Philip gaat al heel snel weer open

Door Rowie van der Vliet 9 juli 2020

Yes, we mogen weer! Café Philip opent vrijdag 10 juli. Flink stappen kan nog niet, maar toch gooit de bekende kroeg aan de Korte Heuvel de deuren open.

Vier maanden lang bleven de deuren van Café Philip dicht. Zelfs toen de horeca vanaf 1 juni weer opende, bleef het stil in de populaire tent. Tot nu! Café Philip laat namelijk weer van zich horen en nodigt iedereen uit voor het nieuwe uitgaan in Philipsfeer. Mét borrelhapjes en verschrikkelijk lekkere cocktails.

Borrelen en silent disco

We zijn gewend om pas vanaf 22.00 uur bij Philip binnen te kunnen, maar dat zit nu wel anders. Vanaf 10 juli openen de deuren al om 19.00 uur. Op de nieuwe menukaart staan gerechten als gyoza, nacho’s en loaded fries. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Naast borrelen kun je ook de silent disco bezoeken. Reserveren is niet nodig, maar wel handig om er zeker van te zijn dat je zo snel mogelijk weer naar Café Philip kunt.

Café Philip is terug van weggeweest

Het nieuwe borrelconcept en de silent disco’s zijn de eerste stappen in de ‘routekaart’ die eigenaar Flip Gooskens heeft uitgestippeld. Als de coronaregels voor de horeca worden versoepeld zullen de stoelen en tafeltjes weer aan de kant worden geschoven voor de nachten. “En als het kan gooien we dan voor de techhouse-liefhebbers onze kelder ook weer open. We weten hoe erg iedereen dat sfeertje daar mist!” Het lijkt erop dat de borrelhapjes dan niet zomaar weggaan. Het is juist onderdeel van een nieuwe koers. Eentje waarbij we – als het mag- weer uit ons dak gaan op die fijne beats van bekende dj’s en op de beruchte feestjes.

Lees ook:

BINGO! Er komt een keigrote silent muziek bingo naar de Korte Heuvel

Bingo of een liedje zingen? Aan de Korte Heuvel combineren ze een bingo met liedjes tijdens de Silen...
Geert van de Wiel

Discolampen aan! Studio start weer met stapavonden

Discolampen aan, cocktailshaker in de buurt en barkrukken bezet. Een van de populairste kroegen van ...

Tilburgse Kermis gaat door: zo zit het met Roze Maandag 2020

De Tilburgse Kermis gaat door in aangepaste vorm. Op drie pleinen vinden we straks zo'n vijftig attr...

Meer over Philip ontdekken?

Philip cafés

Gesloten22:00 - 04:00

Heuvel 38, Tilburg

Bekijk meer:cafés

adv.