Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij hebben de tofste attractie op de winterkermis al gespot: de kamelenrace

Door Thijs Dingemans 6 december 2017

Wie denkt dat-ie zich dit weekend verveelt, moet nu even heel goed opletten. We hebben namelijk een megacoole uittip voor je! Vrijdag begint de winterkermis en wij hebben de vetste attractie voor je gespot. Op de hoek van de Heuvel staat de bekende blauwe wagen met daarop groot KAMELENRACE. Worden we héél blij van!

Zoals we onlangs al schreven wordt de binnenstad omgetoverd tot één groot winterparadijs. Je kunt vanaf vrijdag 8 december terecht op één van de sfeervolle terrassen voor een warme kop chocomel (met slagroom, duh!) of glühwein en uiteraard is er ook genoeg te doen.

Heel wat attracties

Zo kun je in de draaimolen, familie-achtbaan of één van de andere dertig attracties op de winterkermis. En wat is een kermis zonder kamelenrace? Inderdaad! De populaire attractie staat tot en met 1 januari op de Heuvel.

Racen maarrr!

Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Nog héél even geduld en dan mag je samen met je vrienden en familie gaan racen op de kermis. Ben jij een pro en altijd als eerste aan de overkant? Dan dagen we je graag uit! 1, 2, 3…GO!

En o ja, er is dus meer:

kermis
Foto: Indebuurt

Meer over

Doen Getipt

adv.