Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: Dansen met je strandbal & snuffelen op Dwalerij

Door Rowie van der Vliet 28 juli 2017

Ben je inmiddels in alle kermisattracties geweest en heb je veel teveel geld uitgegeven aan de grijpmachine? Tijdens de Tilburgse Kermis er nog veel meer te doen in de stad. Wat dacht je van dansen met je strandbal, snuffelen op de Dwalerij en met open mond naar de vuurwerkshow staren.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Strandbal hooghouden tijdens het dansen

Gooi je strandbal in de lucht bij Het Grote Strandbal
Foto: Flickr

Haal de beachbabe en strandhunk in jezelf naar boven en kom dansen op Het Grote Strandbal. Met het strand onder de voeten en opblaasbare strandbal in je handen kun je terecht in het centrum. In het straatje naast de MIDI, het Panhuijsenpad, om precies te zijn. The Love Doctor en Tessler zorgen voor funky en discovibes. Wij leggen onze teenslippers alvast klaar.

Wiewatwaar: Zaterdag 29 juli van 19.00 tot 01.00 uur. Het Grote Strandbal is een onderdeel van de Desperados Road Show die tijdens de Tilburgse Kermis in onze stad verblijft. 

Langs kraampjes dwalen

A post shared by Dwalerij (@dwalerij) on

Heb je eigenlijk teveel geld uitgegeven tijdens de kermis? Dan zou ik toch maar even een spaarpotje openbreken, want de Dwalerij is er weer. Tijdens deze markt door het Dwaalgebied zetten de creatieve ondernemers van Tilburg een kraampje neer. Snuffel langs alle kraampjes en loop tegen vintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, en zelfgemaakte streekproducten aan. Overigens is De Dwalerij ook een heerlijke start voor je zondag met een (kater)ontbijt.

Wiewatwaar: De Dwalerij loopt door de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Vroege vogels kunnen er vanaf 09.30 terecht. Om 14.00 uur gaan de kraampjes weer weg.

Vuurwerk aan het water

Vuurwerkshow aan de Piushaven
Foto: Pixabay

Elk jaar is het weer met open mond staren naar de vuurwerkshow aan de Piushaven. Alle kermislichtjes ’s nachts zijn al mooi, maar het vuurwerk doet er zeker niet voor onder. Leuk om de kiekjes later te delen op Instagram, maar vooral leuk om met je eigen ogen te zien.

Wiewatwaar: Tussen 22.00 en 22.30 kun je aan de Piushaven genieten van het vuurwerk. Wanneer je onder de ‘Kermisboog’ doorloopt heb je het beste plekje.

Nog meer? Willen we weten!

Piushaven in de zomer
Foto: indebuurt

Natuurlijk is er nog veel meer te doen dit weekend. Missen we nog iets? Reageer hieronder (via Facebook). Heb je een uittip voor volgende weekend of nog later die we echt niet mogen overslaan? Mail ons via [email protected] en dikke kans dat we je tip meenemen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.