Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eet smakelijk, Smaak Karavaan strijkt dit weekend neer!

Door Rowie van der Vliet 13 september 2017

O yes, we mogen weer ons buikje rond eten in de Spoorzone. Foodtrucks uit heel het land rijden naar Tilburg om hun kookkunsten tentoon te stellen. Het onwijs lekkere Smaak Karavaan vindt namelijk plaats van 15 tot en met 17 september.

Bij de veertig verschillende rollende keukens staan weer verrassende gerechten op het menu. Zo smul je van falafel, Thais, Vietnamees volgens familierecept, allerlei soorten tosti’s, frituren op z’n hipsters, maar ook het oude, vertrouwde Broodje Jantje. Probeer eens iets uit bij een hipster foodtruck of ga voor een van de karavaans die de vertrouwde Hollandse pot serveren. Het leukste is natuurlijk om met vrienden te gaan en allemaal wat anders te bestellen zodat iedereen kan proeven.

Swingen en luisteren

Ben je even uitgegeten maar heb je nog geen zin om weg te gaan? Naast gezellig bijpraten met bekenden kun je het hele weekend luisteren naar meerdere DJ’s en bands, waaronder een bluesband. De organisatie van Smaak Karavaan vindt het bovendien leuk om samen te werken met andere creatievelingen. We zijn nu al benieuwd waar ze nog meer mee op de proppen komen.

Meer over

Doen Getipt

adv.