Hallo weekendplannen! Popronde komt naar Tilburg

Door Maartje Cooijman 10 oktober 2018

Race vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober de hele stad door om te genieten van nieuw muzikaal talent. De Popronde strijkt namelijk neer in onze stad. Daardoor kunnen wij genieten van lekkere deuntjes. Vinden we vet!

De Popronde is het ideale podium voor beginnende bandjes. Hierdoor zie je misschien geen grote namen voorbijkomen, maar wel muzikanten die heel gedreven zijn. Het aanbod is dan ook heel divers. Van zwoele r&b tot ritmische rock ’n roll. Er spelen maar liefst 49 verschillende bandjes, dus er zit voor iedereen wel wat wils tussen. Wat je smaak ook is.

Locaties

De Popronde is verspreid door de hele stad. Op 25 verschillende locaties kan je genieten van optredens. Van platenzaak Sounds tot de Hall of Fame, niets is te gek. Daarnaast kan je bij de infostand op het Piusplein terecht voor oordopjes, polsbandjes, tasjes en nog veel leuke en handige goodies. Tilburg laat in het weekend van 12 en 13 oktober nogmaals zien dat het een echte muziekstad is! Uiteraard is er ook voldoende eten en drinken te vinden. Ideale combinatie toch?!

Popronde Tilburg 2018
Foto: Plattegrond Popronde Tilburg 2018

Award

Dit jaar kan iedereen ook nog eens stemmen op zijn of haar favoriete band. Daarvoor is vorig jaar de Paul Smits Award in het leven geroepen. De prijs wordt uitgereikt aan de publiekslieveling van Popronde Tilburg 2018. De prijs is een eerbetoon aan de Bossche oprichter van Popronde, Paul Smits, die vorig jaar overleed. Stemmen is heel makkelijk: loop even langs infostand op het Piusplein en vertel daar welke band jouw hart heeft gestolen.

Weten wie er spelen en waar? Kijk hier voor meer informatie:

Popronde Tilburg 2018

Popronde Tilburg 2018

Sounds Tilburg

12 okt 2018 vanaf 19:30 t/m 13 okt 2018 tot 04:00

Meer over

Doen Getipt

adv.