Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog geen valentijn? De Voltage organiseert een blind date escaperoom

Door Merel van Dijk 12 februari 2020

Ben je altijd in voor een escaperoom en heb je wel zin om op blind date te gaan? Kijk dan hier eventjes naar. Op Valentijnsdag organiseert De Voltage een blind date escaperoom: Escape Your Valentine.

We horen je denken: word ik zomaar opgesloten met een onbekend iemand? Ja en nee. De gemaakte indeling is volgens De Voltage hartstikke logisch en kan zorgen voor liefde op het eerste gezicht.

Escaperoom als blind date

Bij deze ‘logische’ indeling denk je aan leeftijd en interesses. Maak je niet druk, van te voren is er een soort kennismaking waarbij je gezellig wat drinkt en kan kletsen over van alles en nog wat. Hierna ga je samen de escaperoom in en begint het spel en de blind date pas echt.

Twist

Wel is het zo, dat er een kleine toevoeging is aan de originele regels van de escape room. Je wordt aan jouw ‘match’ vastgemaakt met handboeien. Zo heb je geen mogelijkheid om ook maar een seconde van elkaar weg te lopen. Handig, toch? Na de ontsnapping (of niet) uit de escape room, kun je samen met je match een gratis drankje drinken bij De Voltage.

Meedoen?

Voel je je geroepen mee te doen aan dit spel en zoektocht naar de liefde? Stuur dan eventjes een mail naar [email protected] om je inschrijving compleet te maken.

De Voltage

Voltage Escape your Valentine

Voltage Escape your Valentine. Dit is de naam die de Voltage geeft aan de ‘blind date escape room’ d...

Meer over De Voltage ontdekken?

De Voltage vrijetijd en uitgaan

Op aanvraag

Groenstraat 139-391, Tilburg

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Meer over

Doen Getipt

adv.