Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Tilburg vind je hét familie-uitje van 2019

Aangeboden door Theaters Tilburg 2 december 2019

Wil jij in 2019 nog wat leuks doen met de hele familie? En nee, dan bedoelen we niet de gezellige kerstdagen… Blok 18, 19, 20, 21 of 22 december in de agenda en meld je met de hele fam in Theaters Tilburg voor de musical Kinky Boots. 

Zegt die naam je helemaal niets? Shame on you! In 2005 verscheen de film op de buis en nu, bijná 15 jaar later, zien we Kinky Boots in het theaters. Onder meer Vajèn van den Bosch is vanaf woensdag 18 december te zien in Theaters Tilburg.

Kinky Boots

Zij brengt de hilarische musical samen met andere castleden (onder meer Jonathan Demoor en Nadjim Severina) naar Tilburg. De film nog nooit gezien en helemaal niet bekend met het verhaal? Dan is het toch wel fijn om enigszins voorbereid het theater van Theaters Tilburg binnen te stappen.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker

Bijzonder verhaal

De musical gaat over Charlie, die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. De als bokser opgevoede Simon komt op zijn pad. Grappig detail: Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Dat geeft een bijzondere wending aan de musical. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. En ja, je raadt het al: niet iedereen in de fabriek is even blij met de nieuwe richting. De rest van het verhaal mag je zelf gaan ontdekken!

Goede recensies

Kinky Boots is van 18 tot en met 22 december te zien en begint om 20.15 uur (op 22 december om 14.30 uur). Een kaartje koop je vanaf €39,50 en dat doe je via deze link. Check op de website van Theaters Tilburg meteen even de recensies, want die zijn lovend! En vooruit, hierbij alvast een voorproefje van wat je te zien krijgt:

Lees hier meer:

kinky boots

Kinky Boots

Op woensdag 18 december is de musical Kinky Boots te zien in Theaters Tilburg. In deze hilarische, b...

Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.