Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Tilburg

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Tilburg. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Struin rond op de kerstmarkt

Dwalerij
Dwalerij Kersteditie Foto: Jac Schalk

Van de leukste kerstcadeautjes kopen tot genieten van het kampvuur. Je kunt in december weer heerlijk rondstruinen op de kerstmarkten in Tilburg, zoals op zondag 22 december bij winkelcentrum Westermarkt. Samen met vrienden en familie kijk je je ogen uit en geniet je van alle lichtjes, fijne kerstsfeer en een hoop gezelligheid.

Bijkletsen bij Café Zomerlust

©Yourlittleblackbook.me

Een flinke wandeling maken met familie is een fijne besteding van je zondagmiddag. Waar doe je dat beter dan in natuurgebied Moerenburg? Juist! Na afloop kun je lekker opwarmen bij Café Zomerlust. Tip: de zaak schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Schaatsen op de ijsbaan in hartje Tilburg

schaatsbaan heuvel
Zo zag het Winterparadijs in Bergen op Zoom eruit in 2018; het is van dezelfde organisatie. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Straks is-ie er weer: de ijsbaan in hartje Tilburg. Haal de schaatsen maar vast uit het vet en meld je vanaf zondagmiddag 8 december op de Heuvel. En wát een hal wordt dit: overdekt, vijfhonderd vierkante meter én discoschaatsavonden. Wij kunnen niet wachten!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.