Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ein-de-lijk, Swan Market komt terug naar Tilburg!

Door Merel van Dijk 4 maart 2020

Wil je eens een echt uniek verjaardagscadeautje geven? Of doe je niets liever dan snuffelen tussen kraampjes met spullen van creatieve ondernemers? Dan zit je wel goed bij de Swan Market in Tilburg. Dit weekend vinden we de lifestyle markt in de Spoorzone.

We horen je denken: wat vind ik zoal op zo’n markt? Denk aan handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, betaalbare kunst en toffe interieuritems. Klinkt goed, niet? Van 11.00 uur tot en met 17.00 uur struin je langs alle kraampjes.

Voor ieder wat wils

Op zoek naar een origineel cadeautje voor een vriend/vriendin of heb je zelf nog iets nodig? Kleding? Design? Kunst? Sieraden? Speelgoed? Gadgets? De Swan Market in Tilburg stelt je vast niet snel teleur. Je vind hier een hoop musthaves. Verder hoef je tijdens het shoppen niemand thuis te laten, want voor de kids is er een springkussen geplaatst én zijn er verschillende spelletjes en kleurtafels aanwezig. Weinig afleiding tijdens het shoppen, dus.

Geen lege maag

Op de Swan market in Tilburg is er meer te doen dan je salaris uitgeven. Er zijn meer dan dertien foodcourts aanwezig, met de lekkerste hapjes. De keuze hier is reuze! Ook zijn er aan aantal Swan-barretjes waar je terecht kan voor heerlijke (speciaal)biertjes, wijntjes en sapjes. Verder zijn er bastista’s die jou goede koffie serveren.

Makkelijk parkeren

Naast de Wagenmakerij ligt een ruime parkeerplaats, waar je jouw auto (betaald) kan wegzetten. Ook langs de Burgemeester Brokxlaan is er vaak voldoende plaats. Mocht alles vol zijn, dan kan je op minder dan vijf minuutjes loopafstand parkeren in de Tivoli-garage. Altijd wel een parkeerplek te vinden, dus!

Swan Market

Swan Market Tilburg

Yes, de Swan Market is dit weekend terug in de Spoorzone! Shop jouw cadeautjes en musthaves op het g...

Meer over

Doen Getipt

adv.