Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja, het is weer tijd voor een fijn bierfestival!

Door Rowie van der Vliet 7 maart 2018

Genieten! Bierfestival Bitter strijkt dit weekend in de Koepelhal neer. Proef de ambiance van een bruin café terwijl je aan een van de driehonderd speciaalbieren nipt.

De Koepelhal wordt zaterdag en zondag helemaal omgetoverd tot een hip bruin café. We rekenen op een groot, gezellig feest. Maar liefst veertig brouwerijen uit binnen- en buitenland reizen namelijk af naar Tilburg. Tijdens Bierfestival Bitter valt er dus genoeg te proberen.

Smaakt naar meer dan bier

Zoals de organisatie al zegt: ‘de verfrissende tweede editie smaakt naar meer dan bier’. Terwijl we genieten van een speciaalbiertje is er namelijk ook genoeg keuze uit goede borrelhapjes. Verschillende foodtrucks zorgen voor lekkere combinaties met je drankje. Bovendien kunnen we onze voetjes op de maat van de muziek bewegen, want singer-songwriters treden op.

Food & Beer experience

Begint je maag al echt goed te rommelen? Je kunt ook een tafeltje reserveren voor de Food & Beer experience. Dat is een diner samengesteld door Cookaholics van vier gangen. Bij elke gang geniet je uiteraard van een bijpassend biertje. Op de kaart staat sashimi, gebrand buikspek, bavette met truffeljus en chocolademousse.

Wiewatwaar

Bierfestival Bitter is op 10 en 11 maart van 14.00 tot 22.00 uur te bezoeken. De kinderen hoef je zondag niet thuis te laten, want er is een heuse kidsclub. Entree is gratis.

Lees ook…

biercafés

Cheers! 7 x de beste biercafés in Tilburg

Hieperdiepiep... HOERA! Het is vandaag internationale bierdag en dat moet natuurlijk gevierd worden....
pinterman

Bart wist drie jaar geleden niets van bier maken, maar staat nu wel in heel Tilburg op de kaart

Bart, Jaap en Gijs kwamen in 2014 met het briljante idee om zelf bier te maken. Alleen één probleemp...

Meer over

Doen Getipt

adv.