Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier doe je (in januari) een pubquiz in Tilburg

Door Thijs Dingemans 10 januari 2018

Weet jij precies hoe hoog de Eiffeltoren is? Schud jij de laagste temperatuur ooit gemeten zo uit je mouw en is jouw topografische kennis net zo goed als die van Google Maps? Doe dan eens mee aan een pubquiz in Tilburg! En ja, het kan best dat we jouw lievelingsquiz nét even gemist hebben. Laat het ons vooral weten!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Polly Maggoo

Polly Maggoo begint de week elke maandagavond met een pubquiz. Je kunt je om 20.00 uur inschrijven en om 20.30 uur begint de quiz. Een team mag uit maximaal vijf personen (en minimaal twee) bestaan. Kosten? Drie eurootjes.


Meer over Polly Maggoo ontdekken?

Polly Maggoo cafés

Geopend11:00 - 04:00

Heuvel 10, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Café Bakker

Café Bakker heeft elke woensdagavond een pubquiz. Je kunt meespelen in groepjes van maximaal vijf personen. Inschrijven kan vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Meedoen kost vijf euro. En o ja, de winnaar krijgt gratis bier.


Meer over Café Bakker ontdekken?

Café Bakker cafés

Geopend12:00 - 04:00

Heuvel 44-45, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Café Jack’s

café jack's
Foto: Freddie de Roeck

Dat je bij Café Jack’s in de Tuinstraat aan het juiste adres bent om lekker spelletjes te spelen, wisten we al. Uiteráárd heeft het spelletjescafé ook een pubquiz. Eén keer per maand kun je met maximaal vijf personen op vrijdagavond meedoen. Je moet je van te voren wel even aanmelden, omdat het vaak erg druk is. In de agenda zie je wanneer de eerstvolgende quiz is.


Meer over Café Jack’s ontdekken?

Café Jack’s cafés

Gesloten20:00 - 03:00

Tuinstraat 81, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Café Stoffel

café stoffel
Foto: Facebook Stoffel Tilburg

Café Stoffel heeft ook elke maand een pubquiz. De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 19 januari. Youri en Peter, in de volksmond bekend als Het Rooie Gevaar en Peerke (nu al goud!), presenteren weer een gloednieuwe en gratis pubquiz. Die begint om 21.30 uur en duurt tot 23.30 uur.


Meer over Café Stoffel ontdekken?

Café Stoffel cafés

Geopend10:00 - 04:00

Heuvel 13, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Little Devil

little devil
Foto: Facebook Little Devilbar

Weet je heel veel van popmuziek? Dan ben je bij Little Devil in de Stationsstraat aan het juiste adres. De kroeg heeft deze maand nog twee popquizzen: op donderdag 11 en 25 januari. Om 21.00 uur stellen Ludo en Tim de eerste vragen. Meedoen is gratis!


Meer over Little Devil ontdekken?

Little Devil cafés

Gesloten15:00 - 03:00

Stationsstraat 27, Tilburg

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.