Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is zondag één groot Sinterklaasfeest in de Reeshof

Door Thijs Dingemans 22 november 2017

Heb je de Sinterklaasintocht van afgelopen zondag gemist? Vervelend, maar geen paniek: we hebben de foto’s nog! Zondag 26 november kun je er alsnog lekker op uit met de kids. Dan is het namelijk één groot Sinterklaasfeest in de Reeshof. 

De Sint en zijn Pieten zijn al vanaf 11.00 uur te zien op het Buurmalsenplein. Ze gaan daarna ook langs de Reyshoeve en komen uiteraard naar het Ketelhavenplein. Daar arriveert Sinterklaas tussen 14.00 en 14.30 uur.

Genoeg te doen

De Reeshof pakt zondag groot uit met verschillende activiteiten: kids kunnen geschminkt worden, spelen op een luchtkussen, lachen om clown Howie en er is een kleurplatenwedstrijd. Verder treden een paar Pieten op en een dj knalt heerlijke sinterklaasliedjes door de speakers. En ‘wie zoet is krijgt lekkers’ geldt ook zondag, daarom kunnen kinderen popcorn en een suikerspin scoren.

Cadeautjes

Het feest duurt tot een uurtje of vier. Daarna gaan de Sint en z’n Pieten zoeken naar leuke cadeaus voor pakjesavond. Sinterklaas heeft ons gevraagd bij welke speelgoedwinkels hij die het beste kan kopen. Natúúrlijk hebben wij dat voor hem (en voor jullie) op een rijtje gezet in dit overzicht.

adv.