Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: octopus, zeeschildpad en Nemo bij Theaters Tilburg

Door Rowie van der Vliet 14 juli 2020

Finding Nemo? Nou, we hoeven niet meer te zoeken, want hij is gevonden! Nemo bezoekt Theaters Tilburg en hij is niet de enige. We spotten ineens heel wat zeedieren bij het pand.

De zeedieren laten zich zien in het nieuwe (digitale) aquarium op de gevel van het theater. En dat al een week nadat het aquarium in Tilburg te zien is. Het Tilburgse VeeMee Visuals dacht bij het zien van de nieuwe attractie: hé, daar kan nog meer mee!

Hart voor de stad

Nicole van Beers, de bedenker van het aquarium, was gelijk enthousiast: “Ik vind het bijzonder dat VeeMee zich aanbiedt om zo Tilburg nog leuker te maken! Belangeloos, puur uit hart voor de stad. Vanaf nu kan je gaan genieten van een nog rijker zeeleven met onder andere een octopus, Nemo, zeeschildpadden en nog veel meer moois.” Bij First Impression vinden ze het op hun beurt weer heel bijzonder dat hun schermen zo creatief gebruikt worden.

Diepzeebewoners op de Vakantiekermis

Michelle van Mil van VeeMee Visuals heeft ook een nieuwtje: de diepzeebewoners zijn straks ook op de Tilburgse Kermis te zien. Hoe en wat blijft nog eventjes geheim. Zouden ze op andere plekken komen? Wat we wel weten: het aquarium is nog tot en met 31 juli te bekijken op de gevel van Theaters Tilburg.

JAAA! De Tilburgse Kermis gaat door en zo komt het eruit te zien

Wie, wat, waar?! Het beste nieuws van 2020 tot nu toe: de Tilburgse Kermis gaat door in kleinere vor...

adv.