Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: het meest unieke terras van Tilburg (en dat is het echt!)

Aangeboden door EVE Tilburg 7 augustus 2018

Wil je nog even lekker in de vakantiemodus blijven in eigen stad? Maar dan wel het idee hebben dat je in het buitenland bent? Dan weten wij waar je nú moet zijn. Bij EVE hebben ze een uniek terras op monumentale grond waar je je laatste vakantiedagen heerlijk kunt doorbrengen. 

En wij maar denken dat we dit jaar geen stadsstrand hadden… Wel dus! Wellicht ben je er al langsgelopen en keek je even raar op: de strandstoelen in het zand in de grond aan de noordzijde van het station. Het is onderdeel van het unieke terras van EVE. Omdat het terras op monumentale grond ligt, zorgde de oplevering voor wat vertraging. Daarom moesten we even wachten op de (tijdelijke) terugkeer van ons stadsstrand.

(tekst loopt door onder foto)

terras EVE
Lekker in de strandstoelen en voetjes in het zand. Foto: indebuurt

Voetjes in het water, sangria op tafel

En ja, kijk maar eens naar de foto’s… Je laatste vakantiedagen kun je hier héérlijk doorbrengen! Duik in een van de strandstoelen, plons je voeten in het water (zelfs een badje is er!) en geniet van een lekkere sangria en borrelhapje. Wordt de zon je íets te veel? Geen zorgen: er staan ook parasols. Zo geniet je dus héérlijk van vakantie in eigen land, uh… stad! En het terras is prachtig, kijk maar:

EVE Terrace Grooves

Vandaag bij EVE "Terrace Grooves"; heerlijk genieten van de beste groovy tunes op ons terras of het zonovergoten EVE Beach.. 😎🌞🍹🎶🎧 Je bent van harte welkom! #evetilburg #vrijmibo #weekend

Posted by EVE on Friday, 3 August 2018


Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.