Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat nou Songfestival? Jeangu Macrooy komt gewoon naar Tilburg

Aangeboden door Theaters Tilburg 11 maart 2020

De kans dat je live bij het Eurovisie Songfestival aanwezig kunt zijn op 16 mei, is helaas niet zo groot. Maar niet getreurd! Jeangu Macrooy, deelnemer voor Nederland, komt namelijk vóór de Songfestival-gekte naar Theaters Tilburg!

De in Suriname geboren zanger stond in 2018 al eens in de concertzaal van Theaters Tilburg, maar gaat nu het land door met zijn eerste eigen theatertour Horizon. Gelukkig doet hij op donderdag 23 april weer ons stadje aan!

Jeangu Macrooy

Jeangu maakte de laatste jaren flink naam voor zichzelf. Zo speelde hij in 2018 Judas in The Passion en was hij regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door. Maar zijn internationale doorbraak moet dus gaan komen op het Songfestival met het liedje Grow. Hoe tof is het dan dat je hem nog even lekker in het gezelligste theater van Tilburg kunt checken vóórdat hij een wereldwijde beroemdheid is?

Horizon

De tour staat grotendeels in het teken van Jeangus tweede album, dat ook Horizon heet. Hij komt trouwens niet alleen: ook zijn eigen band komt mee naar Tilburg en dat is een garantie voor een prachtig soulvolle sound, zoals we die natuurlijk van Jeangu gewend zijn. Kaartjes voor de show kosten maar €23,50. En dat voor een wereldster in wording…

Scoor hier je tickets!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theaters Tilburg. Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg

entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.