Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Tilburg

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019
Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Tilburg. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Ga op avontuur in Doloris

doloris tilburg
Foto: Karmanoia

Dit is toch wel een moetje dat je van je Tilburgse bucketlist mag afstrepen. Ga op avontuur in Doloris en ontdek hoe geweldig dit doolhof is. Na afloop kun je genieten van een heerlijk drankje (tip: FÏNLEY staat op de menukaart!) en het uitzicht; je kijkt zo over de binnenstad uit! Dit is absoluut een tof uitje – zo ontdekten ook wijzelf – met vrienden of familie.

Borrelen bij Boot 013

FÏNLEY
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Neem plaats aan een van de ronde tafeltjes, bestel een lekkere borrelhap, geniet van een goed drankje en vooral: geniet van het uitzicht! Boot 013 ligt in de Piushaven en ziet er erg tof uit. Tip: de zaak schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bekijk moderne kunst in De Pont

Foto: Indebuurt Tilburg

Nóg zo’n moetje dat op je Tilburgse bucketlist hoort te staan: een bezoekje aan museum De Pont. En ja, uiteraard is dit het ideale zondagmiddaguitje met familie en vrienden. Verwonder je over hedendaagse kunst of een van de tentoonstellingen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.