Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x superleuke events in Tilburg in juni

Aangeboden door iktoon 4 juni 2019

In Tilburg vindt in juni voor de vierde keer iktoon plaats, de maand van de amateurkunsten. Alle amateurkunstenaars en creatievelingen die Nederland rijk is, tonen dan hun creatieve hobby onder de vlag van iktoon. In onze stad zijn er ook een heleboel dingen te doen en wij tippen drie events waar je zéker even naartoe moet.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburg in Koor

Er zijn in en rondom Tilburg een heleboel activiteiten waar je je zeker níet verveelt! Zo pakt Theaters Tilburg op zondag 9 juni (eerste pinksterdag) uit met Tilburg in Koor. Diverse koren laten van zich horen in de concertzaal. En nee, we hebben het dan niet alleen over de bekende klassieke koren die je waarschijnlijk van televisie kent. Het programma is heel divers met pop-, theater-, kinder- en klassieke koren. De toegang is helemaal gratis, dus je kunt vanaf 12.00 uur rustig plaatsnemen in de stoelen van de concertzaal!

Grenzeloos genieten

Een week later, op zondag 16 juni, kun je grenzeloos genieten in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Het Hasselts Gemend Kapelle Koor viert dan haar 85-jarig jubileum. Tijdens dit concert geniet je grenzeloos en reis je samen met het koor naar Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en enkele Europese landen. Je hoort liedjes in het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Tsjechisch. Klinkt goed! Je bent vanaf 15.00 uur welkom om te komen luisteren, de entree is gratis.

Workshop schilderen

Wil je tijdens de iktoon-maand zélf aan de slag? Dan kun je op zaterdag 22 juni en zondag 30 juni meedoen met de workshop ‘Intuïtief schilderen’. Je leert op deze dagen hoe fijn het is om te schilderen en kunt in beeld brengen wat in jou leeft. Je gaat aan de slag met acrylverf, kwasten, pastelkrijt en niet te vergeten… je handen! Je kunt je eigen creatief even helemaal kwijt. De workshop wordt gegeven in Ons Koningsoord en kost €30,-. Aanmelden kan hier.

Iktoon

Tijdens de iktoon-maand (1-30 juni) laten verenigingen en amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben. Maar dat niet alleen: ze stimuleren anderen – jou dus ook! – om mee te doen. Kunst is voor iedereen en lekker toegankelijk. Wil jij een van de voorstellingen, workshops, exposities, kunstmarkten of repitities bijwonen? Kijk dan in de agenda van iktoon welke evenementen bij jou in de buurt georganiseerd worden.

Lees ook:

katelin van lissum

Katelin is transgender en speelt toneel: ‘Op het podium voel ik me lekker ontspannen’

In Tilburg vindt in juni voor de vierde keer iktoon plaats, de maand van de amateurkunsten. Alle ama...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door iktoon. Meer over iktoon ontdekken?

iktoon

Geopend09:00 - 18:00

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.