Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even helemaal Hollands! Deze volkszangers zien we vrijdag in Café Taverne

Aangeboden door Café Taverne 27 mei 2019

We doen het Festival van het Levenslied dit weekend even dunnetjes over: in Café Taverne gaat het dak er vrijdag 31 mei volledig af. Wesley van Gorp presenteert zijn nieuwe cd en daarom zien we een hoop artiesten op de bühne. 

De avond draait natuurlijk om Wesley himself die zijn gloednieuwe cd presteneert. De Tilburger heeft een hoop zangers en zangeressen uitgenodigd om een lekker feestje te bouwen. Vanaf 20.00 uur begint de muziek en om 1.00 uur horen we Het laatste rondje van André Hazes. Wie weet wordt dit nummer wel gezongen door Jurgen, eigenaar van Café Taverne… Hij bewees al eerder dat-ie Hazes uitstekend kan zingen!

Avondvullende act

Of dat gaat gebeuren, moet blijken. Eerst zien we een heleboel andere artiesten op het podium. Hoofdact is natuurlijk Wesley van Gorp. Verder horen we deze vrijdagavond onder meer Corne Delanos, William Kruizinga en Marco Dekkers zingen. Ook Laura Ross en Rachel Dekkers zijn te gast. En verder? Zie hier:

Beeld: Café Taverne

Gratis entree

Houd jij van een lekker Hollands feestje en wil je hier graag bijzijn? Meld je dan vrijdag 31 mei om 20.00 uur bij Café Taverne aan de Bredaseweg. De entree is gratis dus dat wordt een extra biertje!

Meer info over het event vind je hier:

CD-presentatie Wesley van Gorp

We doen het Festival van het Levenslied dit weekend even dunnetjes over: in Café Taverne gaat het da...

Lees ook:

Café Taverne

Partners Jurgen en Xenia runnen een kroeg: ‘Boot en huis verkocht om dit te kopen’

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat, toch? Vraag het partners Jurgen en Xenia S...

Meer over Café Taverne ontdekken?

Café Taverne cafés

Geopend19:00 - 02:00

Bredaseweg 68, Tilburg

Bekijk meer:cafés

adv.