Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ein-de-lijk: dit weekend opent de nieuwe Gianotten Mutsaers in Tilburg!

Door Merel van Dijk 29 januari 2020

Na 11 maanden vanuit een tijdelijke winkel te werken, gaat Gianotten Mutsaers weer terug naar de oude locatie, Emmapassage 17! Je hebt de winkel dus niet helemaal moeten missen, maar straks zit-ie weer op de oude, vertrouwde plek! Nou ja, vertrouwd… de winkel is helemaal verbouwd! Zaterdag en zondag opent de nieuwe zaak en wordt het één groot feest. Ben jij erbij? 

De plaats én de medewerkers zijn hetzelfde gebleven, maar verder is er natuurlijk een hoop veranderd. De inrichting en de huisstijl zijn totaal vernieuwd. De pop-up van Gianotten is al dicht. Er is namelijk nog genoeg te doen! De medewerkers zijn bezig met alle boeken inpakken en op de nieuwe plaats uitpakken. En dat zijn er een hoop!

Activiteiten

Het is niet zomaar een opening, komend weekend. Zo is er bijvoorbeeld een lezing van de beroemde Paul van Loon, een interview met bekende schrijver Herman Koch en blijft het feestelijk door middel van muziek. Een extra leuk puntje is, dat het geheel gratis is! Loop lekker binnen en kom loeren naar de nieuwe, mooie boekenwinkel en de verschillende activiteiten. Kom je het feestje ook mee vieren?

Benieuwd?

Benieuwd naar de precieze planning? Hier kan je het lezen. Trommel al je vrienden op en maak er een leerzaam en gezellig weekend van!

Lees ook

Emmapassage

C&A wordt gesloopt en meer: kijkje op de bouwplaats van de Emmapassage

Als er één gebouw is dat een gigantische make-over krijgt in Tilburg dan is het wel de Emmapassage. ...
emmapassage

Tilburgs mysterie: Wat zit er nog wél in de Emmapassage?

Het kan je haast niet ontgaan zijn: de Emmapassage is helemaal gesloopt en wordt nu verbouwd tot glo...
Fietsenstalling station tilburg

Binnen 10 minuten op je werk: 7 x leuke vacatures in Tilburg

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 7 leuke v...

Meer over

Doen Getipt

adv.