Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kijkje in de wereld van techniek? Kom naar de open dag van Hoppenbrouwers!

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek 1 maart 2020

Wil je een leuk uitje doen met je kinderen én zelf ontdekken of een baan bij Hoppenbrouwers Techniek iets voor je is? Dan hebben we een goede tip: ga zondag 8 maart naar de open dag van Hoppenbrouwers in Kaatsheuvel en Udenhout en ontdek waar techniek leeft!

Bij Hoppenbrouwers leven ze voor hun technische vak: de slogan luidt niet voor niets ‘de kracht zit in onze mensen!’ De trotse medewerkers laten dat zondag 8 maart zien tijdens de open dag. Het thema dit jaar is ‘Waar Techniek Leeft’. Je wordt als bezoeker meegenomen in de wereld van techniek. De dag is lekker interactief: test je kennis van techniek en maak kans op kaartjes voor een attractiepark. Kinderen kunnen een lampje knutselen, schminken, proefjes doen en technische snufjes ontdekken in de techniekbus.

Tekst loopt door onder foto. 

Gezelligheid op de open dag van Hoppenbrouwers . Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Werken bij Hoppenbrouwers

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Dat geldt ook voor Hoppenbrouwers; met de open dag willen ze je enthousiast maken voor techniek. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf. Dat benadrukt Henny de Haas, directeur van Hoppenbrouwers Techniek: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. Dit willen we graag laten zien en daarom organiseren wij jaarlijks een open dag. De open dag brengt mens en techniek bij elkaar, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.

Opleidingsmogelijkheden technici

Zoals we al zeiden: voor jong en oud valt er van alles te beleven. Hoppenbrouwers investeert graag in jonge technici. “Tijdens de open dag kun je ontdekken wat de opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers zijn”, vertelt Ellen Vermeer, directeur Personeel en Organisatie. “We organiseren bijvoorbeeld op verschillende vestigingen kennissessies voor de mogelijkheden van een bbl-traject en natuurlijk vertellen onze praktijkopleiders graag meer over de praktijkschool en de manier van opleiden.” Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici. “De dag biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze keuken. We nemen je mee in onze projecten en je kunt onze enthousiaste collega’s ontmoeten.”

Open dag Hoppenbrouwers Techniek

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de open dag van Hoppenbrouwers Techniek. Dat kan via deze link. En zo gezellig was het op eerdere open dagen:

Foto: Hoppenbrouwers Techniek
Ook jonge kids bezoeken de open dag van Hoppenbrouwers. Foto: Hoppenbrouwers Techniek
Foto: Hoppenbrouwers Techniek
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Lees ook:

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout

Henny van Hoppenbrouwers Techniek: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

Hoppenbrouwers Techniek is onlangs benoemd tot Beste Werkgever 2019-2020. De technisch dienstverlene...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek. Meer over Hoppenbrouwers Techniek ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek installatiebedrijven

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.