Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 29 december 2017

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Tilburg hebben we weer genoeg om naar uit te kijken. Al helemaal tijdens de laatste week van het jaar.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De oudejaarsconference van Tilburg

Theater de Boemel
Oudejaarsconference Foto: Theater de Boemel

Maar liefst vier avonden lang voeren Peer en Geer van Theater de Boemel een oudejaarsconference op. Bereid je voor op een avond vol herkenning met onderwerpen als Hudson’s Bay, ’t Boeketje, Roy Donders, het Blauwe Gebouw, de Sky Mirror van Anish Kapoor, Herrie in de Duiventros, EVE, LocHal, het nieuwe restaurant van Jamie Oliver en nog veel meer…

Wiewatwaar Vrijdag 29 en zaterdag 30 december kun je nog twee avonden genieten van de oudejaarsconference. De shows starten om 20.30 en eindigen om 23.30. Locatie is Theater de Boemel in de Spoorzone. De entree is gratis.


Meer over Theater de Boemel ontdekken?

Theater de Boemel theaters

Geopend09:00 - 18:00

Burgemeester Brokxlaan 8-76, Tilburg

Bekijk meer:theaters

Rocken op z’n Iers

Black Rose
Foto: Roisin Dubh

Wil je voor het nieuwe jaar nog even goed rocken op z’n Iers? Als de coverband Roisin Dubh op het podium staat, is het net of je het Ierse Thin Lizzy ziet spelen. Reken maar dat het dak eraf gaat bij Little Devil tijdens dit eerbetoon.

Wiewatwaar Zaterdag 30 december van 21.00 tot 23.00 uur bij Little Devil.


Meer over Little Devil ontdekken?

Little Devil cafés

Geopend15:00 - 03:00

Stationsstraat 27, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Waan je in Griekenland

Minos Pallas
Foto: Minos Pallas

Deze maand heeft het nog gesneeuwd en helaas moeten we nog steeds naar buiten met een dikke sjaal om. Wie de zomer mist, kan zich lekker maken bij Minos Pallas. Daar kun je een hapje eten terwijl je kijkt naar Griekse live muziek. Zo lijkt het net of je alvast het nieuwe jaar viert in Chersonissos in plaats van Tilburg. Na 19.30 uur is het tijd voor een drankje en buikdanseressen.

Wiewatwaar Zaterdag 30 december van 16.00 tot 20.00 uur bij Minos Pallas.


Meer over Minos Pallas ontdekken?

Minos Pallas restaurants en horeca

Geopend16:00 - 22:00

Heuvelring 224, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gratis bootcamples

Bootcamp
Foto: Pixabay

Heb je als goede voornemen dat je die kerstkilo’s kwijt wil? Je hoeft niet te wachten tot het nieuwe jaar. Waarom begin je niet twee dagen eerder? Bootcampbandit organiseert namelijk een gratis uurtje bootcampen. Neem warme sportkleding, goede sportschoenen, flesje water en een handdoek mee. Dan komt het helemaal goed!

Wiewatwaar Zaterdag 30 december van 12.00 tot 13.30 bij de ingang van het Leijpark. Deelname is gratis.


Meer over Bootcampbandit ontdekken?

Bootcampbandit bootcamp

Leijpark, Tilburg

Bekijk meer:bootcamp

New years eve

Foto: Facebook Club Smederij

3, 2, 1… Deze zondag is het alweer de laatste dag van 2017. Tijd om het nieuwe jaar in te luiden met een legendarisch feestje. Dat doe je natuurlijk als geen ander in Tilburg. Geloof het of niet, maar deze leuke feesten zijn nog niet uitverkocht.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.