Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x leuke dingen doen dit weekend in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 20 oktober 2017

Nog geen weekendplannen? Geen zorgen! We hebben onze agenda eens goed nagelopen en zetten de leukste borrels, feestjes en markten op een rijtje. Alvast een fijn weekend!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

DAS IST MIR WURST

Buutvrij
Foto: Facebook Buutvrij

Buutvrij kennen we natuurlijk allemaal als koffiecafé waar je gezellig kunt gaan zitten in een omgeving vol andere Tilburgers en kunst. Stiekem is het toch altijd balen als het creatief koffiecafé zijn deuren sluit. Zaterdag niet, want de dames van Buutvrij organiseren een Duitse avond. Reken op een fest vol muziek, eten, acts en gezelligheid geïnspireerd op onze buren. Inclusief een lekker Duits biertje en een ‘sehr köstliches’ driegangenmenu. Meld je hier even aan zodat het café weet op hoeveel gasten ze kunnen rekenen.

Wiewatwaar Zaterdag 21 oktober vanaf 17.30 uur. Het driegangenmenu kost €22,50.


Meer over Buutvrij ontdekken?

Buutvrij koffiebars

Geopend09:00 - 18:00

Stationsstraat 49, Tilburg

Bekijk meer:koffiebars

Piushaven Bocktour

Piushaven Bocktour
Foto: Piushaven Bocktour

Varen op het water, terwijl je nipt aan een smakelijk bockbiertje. Zo hé, klinkt dat even goed! Een sloep en boot varen de hele dag langs alle horecazaken in de Piushaven. Daar kun je verschillende bockbieren met een hapje afhalen. Proost!

Wiewatwaar Een ticket voor de watertaxi kost 6 euro. De bockbiertjes en bijpassend hapje kosten per keer €3,75. Varen is niet verplicht om een bockbier te kunnen scoren. De Piushaven Bocktour 2017 vindt plaats van 14.00 tot 22.00 uur.

Oktoberfest

Oktoberfest
Foto: Pixabay

Haal die lederhosen of dat Tiroler jurkje uit de kast! We mogen namelijk weer ‘saufen’, meelallen met Duitse en Tsjechische nummers gespeeld door de Die Walddrum Musikanten, pullen bier en achteroverslaan en bratwurst naar binnen proppen. Gastheer Ron laat regelmatig horen hoe goed hij is in jodelen. Doe je mee?

Wiewatwaar Toegang is helemaal gratis. Het feest barst zondag 22 oktober los om 14.00 uur en stopt om 17.00 uur.


Meer over Café Hoegaarden ontdekken?

Café Hoegaarden Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piusplein 2, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Snuffelmarkt Koepelhal

Snuffelmarkt
Foto: Pixabay

We houden van rondneuzen op een knusse snuffelmarkt, maar kijken langs superveel kraampjes in de Koepelhal heeft toch ook wel iets. Tja, het is toch het dubbele formaat van de gemiddelde snuffelmarkt. Vintagefans en tweedehands koopjesjagers, dat wordt schatzoeken geblazen. Je weet écht niet wat je gaat aantreffen tijdens zo’n markt. Leuk!

Wiewatwaar Zondag 22 oktober van 9.00 tot 16.30 uur. Toegang is €3,50.

 Johnny Cash coverband

Gitaar
Foto: Pixabay

Walk the Line, Cry Cry Cry en Folsom Prison Blues zijn stuk voor stuk legendarische nummers van Johnny Cash. Die stem en die sound blijven vandaag de dag ongeëvenaard. Toch is het elke keer weer genieten geblazen om een coverband de nummers live te zien spelen. De mannen van de Def Americans Johnny Cash Tribute kunnen dat als geen ander.

Wiewatwaar Zaterdag 21 oktober van 21.00 tot 23.30 uur bij LittleDevil. Tickets kosten 10 euro en haal je hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.