Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend

Door Rowie van der Vliet 28 september 2017

Er gaat geen weekend voorbij zonder dat er iets te doen is in Tilburg. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist, want we hebben weer een fijn weekendoverzicht samengesteld.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

MAAN komt naar de grand opening van AaBe Fabriek

Maan
Foto: Facebook AaBe Fabriek Tilburg

De AaBe Fabriek viert feest! In de voormalige fabriek waar AaBedekens worden gemaakt, is de afgelopen maanden hard gewerkt om een nog gaver winkelcentrum neer te zetten. Deze zaterdag openen diverse winkels én het kinderplein. Het is ook het event om burgemeester Noordanus uit te zwaaien, want hij houdt als een van zijn laatste werkzaamheden zijn speech. Naast het shoppen kun je dit weekend ook genieten van optredens van studenten van de Rock Academie en The Voice of Holland-winnares MAAN. Dat wil je!

Wiewatwaar Zaterdag 30 september kun je vanaf 10.00 uur terecht bij de AaBe Fabriek. Om 12.00 uur opent het kinderplein en van 13.00 tot 16.00 zijn er diverse optredens van studenten van de Rockacademie. Kom je speciaal voor MAAN? Zij stapt om 15.15 uur op het podium. Om 14.00 uur is het trouwens tijd voor de officiële opening van onze burgemeester Noordanus. Wat gaan we die man toch missen! O ja, de entree is gratis.

Bokbierfestival

RAW
Foto: Facebook RAW

Eerder schreven we al een artikel over waarom het eigenlijk best prima is dat de herfst is begonnen. We waren een (misschien wel de belangrijkste) reden vergeten: herfst = tijd voor bokbier. Bij RAW in de Spoorzone hebben ze daar wel aan gedacht. Deze zondag drink je er diverse bokbieren op een overdekt terras tijdens het bokbierfestival. Over kou hoeven we ons geen zorgen te maken, want er komen gezellige vuurkolven op het terrein. Proost!

Wiewatwaar Zondag 1 oktober van 15.00 tot 23.00 uur bij RAW.


Meer over Hall of Fame ontdekken?

Hall of Fame entertainment

Vandaag gesloten

Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

 Boef en de Gelogeerde Aap @ Kim’s Kroeg

Foto: Boef en de Gelogeerde Aap

Het Tilburgse hiphopduo Boef en de Gelogeerde Aap houdt een exclusieve show in onze stad bij Kim’s Kroeg. Dat wordt een poging doen tot mee rappen met zowel de nieuwere nummers van ‘Tussen Kunst en Kitsch’, als de wat oudere tracks van ‘Vind Ons’, ‘Wij Zijn’ en ‘Niet Hier’. Of vooral onder de indruk zijn van de lyrics en de flow. De Tilburgers halen ook nog een geheime gast op het podium, dus we verwachten dat het dak eraf gaat.

Wiewatwaar Zaterdag 30 september in Kim’s Kroeg. Het concert begint om 22.00 en eindigt om 23.15 uur. Let op, de aanvangstijd zou eerst om 21.30 zijn, maar dit is een half uurtje later geworden. Entree is helemaal gratis!


Meer over Kim’s Kroeg ontdekken?

Kim’s Kroeg cafés

Geopend15:00 - 00:00

Piusplein 61, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Happy New You Autumn Flow Edition

Movonne
Foto: Facebook Movonne

Wow, zie die mensen eens in de doeken mediteren of het niks is. Wil jij dit uiteindelijk ook kunnen? Movonne houdt een open dag waarop ze iedereen kennis laten maken met meerdere yogavormen. Ook kun je er zangles volgen, genieten van live optredens en gezonde hapjes of een coachingssessie uitproberen. Happy new you!

Wiewatwaar Zondag 1 oktober van 12.00 tot 17.00 uur bij Movonne. De lessen en consultanten zijn gratis.


Meer over Movonne ontdekken?

Movonne yoga

Vandaag gesloten

Tournooistraat 7, Tilburg

Bekijk meer:yoga

Waterjump Festival

DJ van Waterjump
Foto ter illustratie. Foto: Facebook Waterjump

Deze zomer was zwaar voor Tilburgse strandliefhebbers, want stadsstrand de Waterjump was even op vakantie. Gelukkig maakt de organisatie het goed door deze zaterdag een festival te organiseren in de Spoorzone. De relaxte sfeer van het strand komt terug in alle vier de area’s. Iets meer dan vijfentwintig acts laten het dak eraf gaan met hun r&b, hiphop, house, techno, disco of silent disco muziek. Wat een gave manier om de zomer echt goed af te sluiten!

Wiewatwaar Zaterdag 30 september in de Hall of Fame. Het (strand)feest begint om 14.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Reguliere tickets kosten 20 euro, maar die gaan hard. Wanneer deze tickets op zijn, betaal je 25 euro voor de Slome Harry tickets.


Meer over RAW ontdekken?

RAW restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Burgemeester Brokxlaan 79-8, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.