Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn dé Tilburgse uittips voor 26, 27 en 28 januari

Door Rowie van der Vliet 26 januari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 26, 27 of 28 januari naar toe? We geven je wat uittips.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 26 januari

hostel roots
De entree van Hostel Roots. Foto: Indebuurt
 • Open mic night Tilburgers pakken hun 15 minutes of fame op de planken bij Hostel Roots. Uiteenlopende muzikale acts laten zich van hun beste kant horen van 20.30 tot 23.00 uur.
 • Kweektuin x Rockacademie Wil je nieuwe dj’s uit Tilburg ontdekken? Bij Kweektuin in BANK15 krijgen dj’s die studeren aan de Rockacademie de kans om te draaien. Kom dansen van 19.00 tot 01.00 uur.
 • Januaribal Het Januaribal werd voor het eerst gehouden in 1942 om dochters van Tilburgse textielbaronnen aan de man te helpen. Grappig dat dit evenement nog steeds gevierd wordt. Nu heb je vooral een leuke avond in de Heuvel Gallery van 22.00 tot 04.00 uur. Tickets haal je hier voor €12,50 per persoon.
 • Tilburgs Winter Wonder Circus Hoe vet?! Tilburg heeft zijn eigen circus. De openingsavond is vrijdag 26 januari op evenemententerrein Het Laar. De première start om 19.00 uur. Vrijdag geen tijd? Je kunt nog tot 4 februari terecht. Tickets haal je hier.
 • PIÑA Hola! Zin om deze vrijdag te dansen op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa en dancehall? Dat kan bij Club Smederij!

Zaterdag 27 januari

Berlijn Café aan de Korvelseweg
Foto: indebuurt
 • Eurogig Ruby’s Irish Pub organiseert een heel bijzondere muziekavond. Verschillende acts nemen het tegen elkaar op. De winnaar? Die krijgt de kans om op het podium te klimmen in Duitsland, Frankrijk, Schotland en Nederland. Deze tweede editie van Eurogig start om 20.00 en eindigt om 0.00 uur. Toegang is gratis.
 • Bier bij Berlijn: USA Food & Beer Berlijn Café goes USA! Voor één avond ligt de nadruk van gerechten en het bier niet op Berlijn, maar de Verenigde Staten. Je rekent €21 per persoon af voor zes verschillende bieren en bijpassende hapjes. Aanmelden doe je hier.
 • RAWtatouille 2.0 Dj’s Jip Discotrip en Carlo & Tone zetten RAW op zijn kop met funk, afrobeat, soul, disco, elektronica en eigenlijk bijna alles daartussenin en omheen. Een dansje is toegestaan, maar gezellig borrelen met lekkere muziek is ook helemaal prima. De dj’s staan van 21.00 tot 2.00 uur te spelen.
 • Bottle share saturday Hé, is dit even leuk! De Troubadour nodigt Tilburgers uit om een fles bier van maximaal 75 centiliter mee te nemen om met elkaar te delen. Je bent zaterdag van 20.00 tot 03.00 uur welkom.

Zondag 28 januari

de bierbrigadier
Koen van de Bierbrigadier Foto: indebuurt
 • Klûnen op de Korte Heuvel Jaaa, we mogen weer! Het is bijna tijd voor de grootste carnaval pre-party van het jaar. Dertien kroegen op de Korte Heuvel worden carnavalesk aangekleed en staan vol met blaaskappelen. De stempelkaart haal je bij een van de deelnemende kroegen. Het feest begint om 13.00 uur en loopt tot 19.00 uur. Al zal het vast wel iets later worden ;).
 • Homebrew sunday funday Ja, komen we weer met elkaars bier proeven… maar we konden het niet laten dit te delen! Koen van de Bierbrigadier wordt regelmatig gevraagd wat hij van het eigen gebrouwde bier van klanten vindt. Nu nodigt hij anderen uit te komen proeven of eigen bier mee te nemen. Zondag van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom.
 • Soulvamp Kim’s Kroeg swingt zondag de pan uit. De band Soul Vamp komt namelijk spelen in de gezellige kroeg. Geniet van nummers van Elta James, Aretha Franklin, Amy Winehouse en Selah Sue. Het concert begint om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur.
 • XL Wedding Event 2018 Daar komt de bruid, daar komt de bruid… De grootste trouwbeurs van Nederland vindt zondag plaats in de Koepelhal. Doe voldoende ideeën op voor je bruiloft dankzij bruidsmodeshows en ondernemers achter kraampjes. Zondag van 11.00 tot 17.00 is het zover. Hier haal je tickets.

Jouw tips!

TIPS
Foto: ANP

Dit was nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die dit weekend plaatsvinden. Zijn we de allerleukste vergeten, of weet je een activiteit in de toekomst die we écht niet mogen missen? Reageer via Facebook of tip ons via [email protected].

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.