Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn dé Tilburgse uittips voor 19, 20 en 21 januari

Door Thijs Dingemans 19 januari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 19, 20 of 21 januari naar toe? We geven je wat uittips.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 19 januari

Foto: Facebook Café Bolle
 • Pintxos bij Kim’s Kroeg: bij Kim’s Kroeg wordt de vrijdagmiddagborrel verzorgd door kookstudio Bollore. Er zijn hapjes en tappas op een prikkertje en daar betaal je € 1,50 voor.
 • Pubquiz bij Stoffel: om 21.30 uur begint bij Café Stoffel de eerste pubquiz van 2018. Je kunt gratis meespelen en bent rond een uurtje of half één uitgespeeld.
 • Muzikale bingoshow: bij De Lollipop pakken ze een bingo nét wat anders aan: geen getalletjes, maar de leukste (en foute) hits van toen en nu. Je wint uiteráárd een prijs als je de nummers goed raadt.
 • Band Avond bij Café Bolle: Johnny Jester & Windup Space spelen op het podium van Café Bolle. Vanaf 20.00 uur hoor je de muziek. Luisteren is uiteraard gratis.

Zaterdag 20 januari

schrobbeler
Foto: Facebook Schrobbelèr
 • Prinsebal: hét feest van Prins van Kruikenstad (Etienne Timmermans) wordt tijdens Prinsebal in 013 gevierd. Dat doet hij samen met alle kruiken en kruikinnen en alle Tilburgse carnavalsverenigingen. Er wordt gezongen, er zijn blaaskapellen en uiteráárd wordt er lekker gedronken. Je kunt erbij zijn: een kaartje kost € 7,50 en die bestel je hier.
 • Heavy Karaoke Night: vanaf 21.30 uur is er bij Little Devil karaoke in alle heavy genres. Tasmara presenteert de avond en je kunt gratis meezingen.
 • Pubquiz Bar Leonardo: ohja-momentjes, opgevolgd door enorme verwarring en afgewisseld met een troostende slok van een goudgele pretcilinder. Je test je kennis bij Bar Leonardo en strijdt in teams van 2-5 personen voor alle prijzen die je wil winnen of voor eeuwige roem. Meedoen is gratis.
 • Open rondleiding bij Schrobbelèr: van 13:30 tot 15:30 uur krijg je een kijkje in de keuken van de kruidenlikeur waar je ondergedompeld wordt in de wereld van Schrobbelèr. Meelopen? Hier kun je je opgeven.

Zondag 21 januari

koepelhal
Foto: Facebook Koepelhal
 • Snuffelmarkt Koepelhal: in de Koepelhal vind je van 9.00 tot 16.30 uur honderdvijftig kramen met tweedehandsspullen. De entree is gratis, maar de spullen kosten wel geld (duh!).
 • Willem II – FC Groningen: in het Koning Willem II Stadion hervat Willem II de competitie met een thuiswedstrijd. Om 14.30 uur trappen de mannen van Erwin van de Looij af tegen FC Groningen. Er zijn nog kaarten.
 • Workshop hoofdmassage: hoe geef je een eenvoudige en heerlijke hoofdmassage? Je leert het zondag bij bij Blaakend Gezond in de Groenstraat. De cursus kost € 50,-.
 • Foute Valse Zondag: een groot feest bij Cafe Peanuts. Met dank aan Daantje die lekker gaat zingen. Aanvang 21.00 uur.
 • Auteursmiddag: met Sanneke van Hassel en Florence Tonk bij Gianotten Mutsaers. Ze vertellen over hun boek en gaan in gesprek met het publiek. Tijdstip: 15.00 t/m 16.30 uur.

Jouw tips!

TIPS
Foto: ANP

Dit was nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die dit weekend plaatsvinden. Zijn we de allerleukste vergeten, of weet je een activiteit in de toekomst die we écht niet mogen missen? Reageer via Facebook of tip ons via [email protected].

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.