Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn dé Tilburgse uittips van 9, 10 en 11 februari

Door Rowie van der Vliet 9 februari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 9, 10 en 11 februari naar toe? We geven je wat uittips.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 9 februari

Carnaval vrouwen
Foto: ANP Foto
 • Kroegendwèèltocht: Wie carnaval zegt, denkt aan dweiltochten. Lekker hossend en zingend van kroeg naar kroeg gaan. Vanaf 19.00 uur barst het feest los in de binnenstad. Alaaf!
 • 4 uurkes d’r neffe: In De Boemel wordt carnaval goed ingeleid met carnavalsfanfare De Elstars. Ook komt de prins van Kruikenstad langs en komt een dj draaien. Het gratis feest begint om 15.00 uur.
 • De Keukentafel: Circusartiesten Ruben en Michiel praten gezellig over wat er moet veranderen om iets nieuws en creatiefs te produceren. Wil jij inspiratie op doen? Dan tippen we deze avond bij Theater de NWE Vorst. Het begint om 17.30 en eindigt om 18.30. Tickets koop je hier.

Zaterdag 10 februari

Foto: Marcel van den Broek Fotografie
 • Daisy Carnaval Festival: Het bekende festival Daisy komt dit jaar weer met een carnavalseditie. Superleuk als je gezellig in carnavalskostuum een dikke party wil bouwen, maar niet zo zit te wachten op carnavalsmuziek. Daisy Carnaval Festival is van 16.00 tot 1.00 uur in de Koepelhal te vinden. Tickets schaf je hier aan.
 • Carnavalsrave: Carnaval en techno – Club Smederij bewijst jaar op jaar dat dit een hele goeie combinatie is. Rod Malmok staat achter de draaitafels. Van 22.00 tot 4.00 uur kunnen we komen feesten. Tickets vind je hier.
 • Brakke Brekkies: Fijn! We hoeven ons niet al teveel zorgen te maken om een katerontbijt, want Bargús voorziet ons van een goede bodem. Van 10.00 tot 13.00 uur halen we er tosti’s, eitjes, worstenbroodjes en kroketten. En daarna… kunnen we weer DOOR.
 • D’n Inhaol: Jaaaa! Nog even en dan is het zover. Bij d’n Inhaol barst carnaval pas echt los. Prins Etienne d’n Irste en z’n gevolg worden dan binnengehaald. Om 14.11 krijgt hij de sleutel overhandigd van de burgemeester op het Willemsplein.
 • Haandeschudde: Hoe tof is het om de hand te schudden van een prins? Vanaf 16.30 tot 18.30 hebben we geluk op de Heuvel, want dan komt Prins Etienne langs.

Zondag 11 februari

Carnaval
Foto: Freddie de Roeck
 • Yogales bij Pleïade: Jaja, er is dit weekend nog iets anders te doen dan carnaval vieren. Bij Pleïade houden ze een extra lange yogales waar je helemaal tot rust komt. De les begint om 9.00 uur en is om 11.30 uur weer afgelopen. Je betaalt 30 euro als je geen rittenkaart bezit.
 • D’n Opstoet: We hebben er weer zin in! Van 12.30 tot 17.00 uur rijdt de optocht door de straten. Dat wordt genieten van al die mooie carnavalspakken en wagens.
 • Lamme Frans: De enige echte Lamme Frans komt optreden in Tilburg bij SV Reeshof. Dat wordt lekker meezingen met zijn carnavalshits Alles in één, wakker met een biertje en Wij Zijn Twee Vrienden (Bier en Ik). Het feest begint om 16.00 uur.
 • Mindful hardlopen: In de Reeshof zijn ze zondagochtend mindful bezig. Met een groep hardlopers kun je plezier ontdekken in hardlopen zonder dat je lange afstanden aflegt. Loop van 9.00 tot 11.30 mee in het Reeshofpark. Zo weet je zeker dat je carnaval kunt ontvluchten.
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.