Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn dé Tilburgse uittips van 16, 17 en 18 februari

Door Rowie van der Vliet 16 februari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 16, 17 en 18 februari naar toe? We geven je wat uittips.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 16 februari

Havana aan het Heuvelplein in Tilburg
Foto: Facebook Havana
 • Devils Bloody Valentine: De dansavonden van Little Devil zijn precies van die uitjes waarbij je verwacht even naar binnen te gaan voor een biertje en toch tot het einde blijft. De thema-avond van vrijdag is Valentijn. Entree is gratis en het feest loopt van 21.30 tot 3.oo uur.
 • Havana Nights: Gezellig! Bij Havana kunnen we weer terecht voor live-optredens en dansworkshops. De dj’s zullen de ultieme Latinmix, Salsa, Caribbean and Kizomba soundtracks voor je draaien. Entree bedraagt vijf euro. De eerste editie van een nieuwe reeks Havana Nights vindt plaats van 23.00 tot 3.00 uur.
 • Keepsake: Kunstpodium T brengt verschillende kunstenaars samen met een tentoonstelling over tijd. Iedere creatieveling, waaronder de Tilburgse Yolande Deckers, geeft zijn eigen invulling aan het thema. De expositie loopt nog tot 4 maart.
 • Spelavond: Zin in een gezellig avondje bordspellen spelen? Dat kan! De Spelcarrousel houdt een spellenavond aan de Beneluxlaan 78 van 19.30 tot 1.00 uur. Je kunt kiezen uit maar liefst 450 spellen! Entree kost je €1,50.

Zaterdag 17 februari

Triggerfinger op Lowlands
Foto: ANP Foto
 • Africa Night Tilburg: Altijd al willen weten hoe Afrikaanse liefdesliedjes klinken? Nou, ze zijn heel dansbaar! Tijdens de African Night in T-Kwadraat wordt dat wel duidelijk. Het feest start om 22.00 uur en houdt er om 3.00 uur weer mee op. De dresscode is rood en tickets haal je hier.
 • WeLOVEWeFUNK: In Cul de Sac is het altijd tijd om te dansen. Dat is deze zaterdag niet anders tijdens een funky feestje waarbij de lekkerste funk, soul, boogie, afrobeat, hiphop en meer voorbij komt. Entree is gratis. Het feest begint om 22.00 uur. De deuren sluiten om 4.00 uur.
 • Triggerfinger: Yes, Triggerfinger, de rockband uit Antwerpen, gaat zaterdag Poppodium 013 platspelen. Misschien ken je ze wel van de cover van Lykke Li’s I Follow Rivers. Eerder stonden de mannen al in het voorprogramma van The Rolling Stones, maar van 20.00 tot 23.00 uur zijn ze toch echt de main act in Tilburg. Er zijn nog tickets en die koop je hier.
 • Abstract Division: Abstract Division, Weska en Spektre laten technoliefhebbers op zaterdag uit hun dak gaan. Ze staan dan namelijk op het podium bij PKHS. Het feest begint om 23.00 uur en gaat gezellig door tot 4.00 uur. Tickets vind je hier.
 • NK Jeugdmarathonschaatsen: Ben je nog niet uitgekeken op schaatsende toppers? Dit weekend kunnen we jongeren zien schaatsen van 8.30 tot 16.35 aan de Curlingstraat 15. Misschien zit er wel een toekomstige Ireen Wüst of Sven Kramer tussen…

Zondag 18 februari

Swan Market
Swan Market in de Spoorzone Foto: Sanne Romeijn
 • Swan Market: Jaaa, Swan Market komt weer naar Tilburg. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je in de Wagenmakerij (Spoorzone) lekker struinen langs kraampjes vol kleding, design, kunst, speelgoed, gadgets, vintage en interieuritems. Hier vind je nog echt unieke items! Entree is gratis.
 • Postersale: We kunnen niet de enige zijn die weleens verlekkerd naar posters in de bioscoop staan te staren. Wat zou het gaaf zijn om deze boven ons bed op te hangen! Euroscoop snapt dat, dus verkopen ze nu posters en ander film promotie materiaal voor het goede doel Power to Peru. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen we proberen iets op de kop te tikken.
 • Modeshow: Wat leuk! Irma van Jin’s Damesmode houdt een mode show vanaf 14.00 tot 14.30 uur om de nieuwste collectie van haar winkel te showen. Dames worden opgemaakt en krijgen advies over welke kleur goed bij ze staat.
 • Klankschalen meditatie: De klanken die ontstaan door Tibetaanse klankschalen schijnen zó ontspannend te zijn dat je al liggend spanningen voelt lostrillen. Dat klinkt als iets dat je meegemaakt moet hebben. Bij bbb health boutique aan de Kempenaarsplaats 16 probeer je het van 10.00 tot 11.00 uur.

Jouw tips!

TIPS
Foto: ANP

Dit was nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die dit weekend plaatsvinden. Zijn we de allerleukste vergeten, of weet je een activiteit in de toekomst die we écht niet mogen missen? Reageer via Facebook of tip ons via [email protected].

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.