Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er allemaal te doen in januari in Tilburg

Door Thijs Dingemans 2 januari 2018

Heb je al een nieuwe agenda gekocht voor 2018? Mooi! Dan kan je ‘m gelijk in gebruik nemen. Er zijn namelijk weer allemaal leuke evenementen in Tilburg waar jij in januari bij kan zijn. De dingen die je écht niet mag missen deze maand hebben we voor je op een rij gezet.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Popquiz

popquiz
Foto: Facebook Berlijn Café

Berlijn Café begint het eerste weekend van januari met een popquiz. Dus weet jij veel van popmuziek? En ga je altijd voor de winst? Dan kun je vrijdag 5 januari lekker quizzen aan de Korvelseweg. Inschrijven kan vanaf 20.30 uur, de quiz start om 21.00 uur.

Wiewatwaar: vrijdag 5 januari, 21.00 uur bij Berlijn Café. Meedoen kost helemaal niets!


Meer over Berlijn Café ontdekken?

Berlijn Café cafés

Gesloten11:30 - 00:00

Korvelseweg 169, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Zumme Zinge?!

zumme zinge
Foto: Facebook Carnaval in Kruikenstad

We beginnen het eerste weekend van januari meteen ook feestelijk! Op zaterdag 6 januari wordt er in 013 gestreden om de titel ‘Kruikenkraker van het Jaar 2018’. Iedereen die wil, mag zijn carnavalslied laten horen. Aan het einde van de avond wordt bekende wie in 2018 het beste Kruikenlied heeft. Reken maar: die gaan we veul horen tijdens carnaval!

Wiewatwaar: zaterdag 6 januari vanaf 19.30 uur in 013. Een kaartje kost € 5,-. Wil je meestrijden om de titel? Dan kun je je hier opgeven.


Meer over Poppodium 013 ontdekken?

Poppodium 013 poppodia

GeopendHele dag

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia

 

Tourtje Tilburg

Adje geniet van zijn rol als stadsgids tijdens Tourtje Tilburg
Foto: indebuurt

Zaterdag 13 januari gidst Arijan van Bavel (Adje) je weer door onze prachtige stad tijdens Tourtje Tilburg. Je bent drie uur op pad en maakt een theatervoorstelling in de bus mee. Van meeblèren met De Zangeres Zonder Naam, die hier haar afscheidsconcert had, tot een bakse koffie doen met zijn allen. 13 januari kun jij aansluiten. Wij gingen al eerder mee. En gaaf dat het was!

Wiewatwaar: zaterdag 13 januari van 13.00 tot circa 16.00 uur. Een kaartje kost € 37,50.

Francis bakt & kookt

Boekenhandel Gianotten Mutsaers in de Emmapassage, Tilburg
Foto: Facebook Gianotten Mutsaers

Koks en kokkinnen, opgelet: op zaterdag 13 januari komt Francis Kuijk, bekend van Heel Holland Bakt, naar Gianotten Mutsaers. Zij laat daar zien hoe je ‘Lamingtons’ maakt. Dat zijn kleine chocolade-kokoscakejes.

Wiewatwaar: zaterdag 13 januari van 14.00 tot 16.00 uur bij Gianotten Mutsaers. Entree is gratis. Francis bakt van 14.00 tot 14.45 uur en is daarna nog in de winkel om haar boek te signeren.


Meer over Gianotten Mutsaers ontdekken?

Gianotten Mutsaers boekhandels

Geopend09:30 - 18:00

Emmapassage 18-26, Tilburg

Bekijk meer:boekhandels

Prinsebal

prinsebal
Foto: Facebook Carnaval in Kruikenstad

Op zaterdag 20 januari is het feest van Prins van Kruikenstad (Etienne Timmermans) in 013. Tijdens Prinsebal feest hij in 013 met alle kruiken en kruikinnen en alle Tilburgse carnavalsverenigingen. Er wordt gezongen, er zijn blaaskapellen en uiteráárd wordt er lekker gedronken.

En o ja, wij spraken de nieuwe Prins alvast! Je leest het interview hier. 

Wiewatwaar: zaterdag 20 januari van 20.10 tot 24.00 uur in 013. Een kaartje kost € 7,50 en die bestel je hier.

Snuffelmarkt

koepelhal
Foto: Facebook Koepelhal

Op zondag 21 januari kun je in de Koepelhal lekker snuffelen tijdens de Snuffelmarkt. Er staan de hele dag zo’n 150 kramen met tweedehandsspullen. De entree is uiteraard gratis, maar de producten kosten wel geld (duh!).

Wiewatwaar: zondag 21 januari van 9.00 tot 16.30 uur in de Koepelhal.

Culinair om de wereld

Kim's Kroeg
Foto: Facebook Kim’s Kroeg

Het laatste weekend van januari eindig je bij Kim’s Kroeg met een goedkope hap! Sterker nog: je eet vrijdag 26 januari tijdens ‘culinair om de wereld’ maar liefst vijf gangen voor € 15,-! Dit keer krijg je Spaans eten. Het eten wordt vanaf 18.30 uur geserveerd en je kunt je aanmelden via [email protected]

Wiewatwaar: vrijdag 26 januari vanaf 18.30 uur bij Kim’s Kroeg.


Meer over Kim’s Kroeg ontdekken?

Kim’s Kroeg cafés

Gesloten20:00 - 01:00

Piusplein 61, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Rewind

Foto: Facebook Club Smederij

Zaterdag 27 januari spoelt Club Smederij terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden. Wees er snel bij, want de kaartjes zijn altijd snel uitverkocht. Je betaalt € 14,95 en koopt een ticket hier.

Wiewatwaar: zaterdag 27 januari van 23.00 tot 4.00 uur in Club Smederij.


Meer over Club Smederij ontdekken?

Club Smederij cafés

Vandaag gesloten

Burgermeester Brokxlaan 8-84, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Trouwbeurs

trouwbeurs
Foto: Facebook Oldtimerverhuur Tilburg

Trouwplannen en op zoek naar inspiratie voor de bruiloft? Dan moet je zondag 28 januari gauw in de agenda zetten. In de Koepelhal kun je op die dag gratis naar een trouwbeurs. Er is van alles te beleven. Zo kun je kijken naar een modeshows, langs de kapper en inspiratie opdoen voor een leuke locatie, bloemen en in welke auto je wil rijden.

Wiewatwaar: zondag 28 januari in de Koepelhal.

Klûnen

klunen
Foto: Facebook CV De Roemerleppers

We sluiten de maand januari fantastisch af met de grootste carnavals pre-party van Tilburg! Op de Korte Heuvel kun je zondag 28 januari van 13.00 tot 19.00 uur lekker klûnen bij alle kroegen. Uiteraard is de entree gratis, maar voor je pils (of wijn) moet je wel betalen.

Wiewatwaar: zondag 28 januari van 13.00 tot 19.00 uur op de Korte Heuvel.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.