Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Discolampen aan! Studio start weer met stapavonden

Door Rowie van der Vliet 30 juni 2020

Discolampen aan, cocktailshaker in de buurt en barkrukken bezet. Een van de populairste kroegen van Tilburg, Studio, start weer met stapavonden. Op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen zorgen dj’s voor de vertrouwde stapsfeer mét nieuwe regels.

Een nieuwe dansrage neemt Tilburg vanaf deze week over: de barkruk shuffle. Indruk maken doe je nu door de beste dansmoves op een stoel. Niks lapdance, maar veilig sjansen op anderhalve meter. Trek je mooiste outfit aan en gaan met die banaan.

Cocktails van Studio

De eerste stapavond vindt plaats van donderdag 23.00 uur tot vrijdag 3.00 uur. Je koopt een ticket voor €21,-. Dat hoef je niet met heel het gezelschap te doen. Een ticket is geldig voor een tafel waar maximaal vier personen welkom zijn. Je krijgt er acht consumptiemuntjes bij. Zei er iemand cocktails van Studio? Wie donderdagavond toch ineens de hort op wil, is ook gewoon welkom. Maar alleen als er nog plek is!

Geen lange rij aan de bar

Lange rijen aan de bar zijn er niet, want het personeel komt gezellig naar jou toe. Zo heb je toch een praatje met de barman of barvrouw, maar blijft iedereen op veilige afstand. Een nummertje aanvragen bij de dj gaat ook even niet, maar van het gevoel dat we weer de hort op mogen, worden we al hartstikke blij.

Stapavonden bij Studio

Dansavonden in de club of discotheek zitten er nog eventjes niet in. Deze gaan namelijk nog niet open. Maar gelukkig kunnen we in Tilburg vanaf deze week weer een (stoelen)dansje wagen.


Meer over Studio ontdekken?

Studio cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Heuvel 7 & 9, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt

adv.