Deze BN’ers komen binnenkort naar Tilburg

Haal die verrekijker maar van zolder! We kunnen de komende maanden namelijk heel wat bekende Nederlanders spotten in Tilburg. We zetten ze allemaal op een rijtje zodat je geen selfie met jouw favoriete BN’er misloopt.

Waylon

bn'ers
Foto: ANP

Jaja, Waylon komt zijn wicked ways in Tilburg showen. Na zeven jaar staat hij eindelijk weer op het hoofdpodium in Poppodium 013. Tijdens de show laat-ie zien dat hij elk genre aankan. Motown, ragtime, americana, jazz, soul, boogie of disco? Laat het maar aan Waylon over!

Poppodium 013

Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

Nu geopend

Meer informatie

Jelle Brandt Corstius

Jelle Brandt Corstius
Foto: ANP Foto

Reisjournalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius is zo iemand die altijd nieuwe reizen wil maken of anderen wil ontmoeten. Reken maar dat hij over zijn trips een hoop mooie verhalen te vertellen heeft! We hebben geluk, want hij geeft een theatercollege in Theaters Tilburg. Zo kunnen we meegenieten!

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg

Meer informatie

Hadewych Minis

Hadewych Minis
Foto: ANP Foto

Hadewych Minis ken je vast wel van theater, televisie of film. De actrice klimt nu weer op de planken en ze doet ook Tilburg aan! In haar solovoorstelling Minis plus is het de eerste keer dat het multitalent zingen, dansen en acteren combineert. Zin in!

Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven
Foto: Theaters Tilburg

Jaaaa, dit vinden we leuk! Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk (bekend van Heel Holland Bakt) komt met zijn theatershow naar Tilburg. Het wordt nog beter dan dat, want tijdens zijn show mogen we ook echt van zijn baksels proeven. Van Beckhoven: “Ik vind het leuk om in Tilburg te staan, ik kom hier natuurlijk ook uit de buurt. Brabanders houden écht van lekker eten!”

Charly Luske

Charly Luske
Foto: Charly Luske

Charly Luske, kennen we die niet ergens van? Jazeker! Hij zat in boyband Velvet, speelde in veel musicals en deed mee aan The Voice of Holland. Tijdens zijn hele carrière is George Michael een grote inspiratiebron voor de zanger geweest. Nu staat hij op de planken met de nummers van George. Gaaf om dit in onze eigen stad mee te mogen maken!

Jan Smit

Jan Smit
Foto: Theaters Tilburg

Hèhè, we hoeven niet meer naar Volendam, de Amsterdam Arena, Duitsland, Zwisterland of Oostenrijk om Jan Smit te spotten. Zijn gloednieuwe theatershow doet namelijk gewoon Tilburg aan. De zanger zal nummers vertolken van zijn nieuwste album Met Andere Woorden. Dat wordt even oefenen zodat we alle nummers kennen!

Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel
Foto: ANP Foto

Heb je Erik van Muiswinkel altijd al eens live willen zien? Dat komt goed uit, want hij staat met zijn vierde solovoorstelling op de planken in Tilburg. In zijn show De Oplossing kruipt hij in de huid van een vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfa-man, bèta-dromer, meester en discipel.

Boef

Boef
Foto: ANP Foto

Boef is Nederlands meest besproken rapper, Tilburger en de winnaar van vier FunX Music Awards. Maar eigenlijk is hij ook ‘gewoon Boef man!’ Met zijn track Drama (feat. Bizzey) voert hij de hitlijsten weer aan. Houd je van Nederlandse hiphop? Dan kun je veel vuur met woorden verwachten tijdens zijn concert in Poppodium 013.

Racoon

Racoon
Foto: ANP Foto

Bereid je maar voor op een mooie muzikale avond met het concert van het Zeeuwse Racoon! Natuurlijk kunnen we meezingen met tophits als Love You More, No Mercy, Brick by Brick en Oceaan. Van hun nieuwe album Look Ahead And See The Distance kunnen we ook veel nummers verwachten.

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis
Foto: ANP

Natuurlijk kunnen we Guus Meeuwis wel vaker spotten in Tilburg: hij woont er. Maar het is extra speciaal om hem in zijn eigen stad te zien optreden. Hij brengt nummers van zijn album Geluk ten gehore. Wie een kaartje heeft bemachtigd, mag zich gelukkig prijzen, want helaas is het concert uitverkocht.

Kovacs

Kovacs
Foto: ANP Foto

Altijd al benieuwd geweest naar het leven van bekende muzikanten? Tijdens het nieuwe concept PLUG IN worden artiesten live geïnterviewd in Poppodium 013. Die eer gaat ook naar Kovacs. De zangeres laat ons weten hoe de laatste jaren zijn verlopen en hoe haar carrière zo uit de startblokken kon schieten. Na afloop van interview verrast ze het publiek op geheel eigen wijze. Spannend!

Spinvis

Spinvis
Foto: ANP Foto

Altijd al een taalvirtuoos aan het werk willen zien? De enige echte Spinvis komt naar Theaters Tilburg! Samen met Saartje van Camp maakte hij een geweldige voorstelling over een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Bijzonder om mee te maken in onze eigen stad.

 Lisa Loïs

Lisa Loïs
Foto: ANP Foto

Weet je nog dat Lisa Loïs meedeed aan The Voice of Holland en X Factor? De zangeres is terug en hoe! Ze staat in het theater met een ode aan de enige echte Adele. Laat het maar aan Lisa Loïs over om dat oeuvre eer aan te doen.

Claudia de Breij

Claudia de Breij
Foto: ANP Foto

Claudia de Breij, mag ik dan bij jou? Ja hoor, dat mag! We zijn met z’n allen welkom bij haar theatershow Nu. Claudia de Breij gaat gelukkig weer het theater aan en natuurlijk slaat ze Tilburg niet over.

De Dijk

De Dijk
Foto: ANP Foto

Al meer dan dertig jaar is De Dijk een toonaangevende Nederlandse band! Door de jaren heen zijn ze al vaak naar Tilburg afgereisd. Maar het kan natuurlijk nooit genoeg zijn. In november treedt de band weer op in Poppodium 013.

Richard Groenendijk

Richard Groenendijk 
Foto: ANP

De theatershow Om alles was afgelopen maart volledig uitverkocht. Richard Groenendijk is de beroerdste niet: hij komt gewoon terug naar Tilburg! Weet jij hem dit keer te spotten?

Dolf Jansen – Oudejaars 2018: beeldenstorm (try-out)

Dolf Jansen
Foto: ANP Foto

Wil je alvast meemaken wat Dolf Jansen over 2018 te vertellen heeft? Goed nieuws, hij geeft een try-out van zijn oudejaarsconference in Theaters Tilburg! Dat vinden we nu al genieten. In Beeldenstorm gaat het sowieso over standbeelden van Oud-Hollandsche helden, fake news outlets, de tweets van Trump en oude en nieuwe media.

Javier Guzman

Javier Guzman
Foto: ANP Foto

Oudejaarsconference? Javier Guzman pakt het anders aan met zijn Sinterklaasconference! Dit jaar komt hij zelfs op de proppen met een zesde editie. Javier neemt het jaar met je door zoals alleen hij dat kan: zichzelf vastbijtend in het nieuws, belangrijk of onbelangrijk.

Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse
Foto: ANP Foto

Schrijfster en cabaretier Paulien Cornelisse heeft enorm veel gevoel voor taal. Daar kan ze ook nog eens enorm grappig over vertellen. Bijvoorbeeld over wat er aan de hand is met mensen die de hele tijd ‘eh’ zeggen, de meelulspier of over wat je wil begrijpen maar niet kunt. Zo tof dat ze naar Tilburg komt!

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Biergarten Tilburg wordt noodgedwongen verplaatst”

Biergarten Tilburg wordt noodgedwongen verplaatst

biergarten festival
Ga naar “Kermis en festival! 5 x dit kun je dit weekend doen in Tilburg”

Kermis en festival! 5 x dit kun je dit weekend doen in Tilburg

Ga naar “Sam en Iza organiseren een lokaal festival voor Braziliaanse Larissa: ‘Zodat ze in Tilburg kan blijven’”

Sam en Iza organiseren een lokaal festival voor Braziliaanse Larissa: ‘Zodat ze in Tilburg kan blijven’

In onze gids

Ga naar “Lipton”

Lipton

 • Restaurants en horeca
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Diverse A-merk schoenen** € 24,99”

Diverse A-merk schoenen** € 24,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Solar tafelkaarsjes € 4,99”

Solar tafelkaarsjes € 4,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Lacoste polo S (3) t/m XXL (7) van € 99,90 voor € 49,99”

Lacoste polo S (3) t/m XXL (7) van € 99,90 voor € 49,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Blokker koekenpannenserie Comfort van € 14,99 voor € 8,99”

Blokker koekenpannenserie Comfort van € 14,99 voor € 8,99

 • Blokker
 • Geldig t/m 22 mei 2022

Vacatures

Ga naar “Geurmonteur”

Geurmonteur

 • Sense Company
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Meubelmaker”

Meubelmaker

 • WerkTalent
 • Fulltime
Ga naar “Talentcoach bij Work-on”

Talentcoach bij Work-on

 • Work-On
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Teamleider transport”

Teamleider transport

 • Luba Uitzendbureau Tilburg
 • Fulltime
Ga naar “Productie supervisor | 3-ploegendienst | IFF Tilburg”

Productie supervisor | 3-ploegendienst | IFF Tilburg

 • Procestechniek.nl
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Tilburg krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers”

Tilburg krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers

 • Broodfonds
 • 30 mei 2022

Topper

Ga naar “De Budgetkermis”

De Budgetkermis

 • Van 20 mei t/m 29 mei
Ga naar “Woodstock 22 Festival of Peace”

Woodstock 22 Festival of Peace

 • Theater de Boemel
 • 22 mei 2022
Ga naar “Spoorpark LIVE”

Spoorpark LIVE

 • Van 18 jun t/m 19 jun
Spoorpark LIVE
Ga naar “Festival van het Levenslied”

Festival van het Levenslied

 • Van 11 jun t/m 12 jun
festival van het levenslied