Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Davina Michelle komt optreden in Tilburg en jij kunt erbij zijn

Door Rowie van der Vliet 1 september 2020

We durven te wedden dat iedere Tilburger wat betreft de coronacrisis wel denkt: het duurt te lang. Gelukkig zijn er ook veilige oplossingen gevonden voor bijvoorbeeld concerten. Boffen wij even, want Davina Michelle staat in oktober gewoon in Poppodium 013.

Wij Tilburgers staan dan niet hutjemutje op elkaar te staren naar de zangeres, maar we kunnen er wél bij zijn. Er is plek voor meer dan honderd bezoekers, maar die zitten wel allemaal netjes aan een tafeltje. Let op: er zijn maar een paar tickets voor één persoon te krijgen. Wel zijn er veel duotickets waarmee je met twee personen aan een tafeltje mag zitten. De kaartverkoop start dinsdag 1 september om 10.00 uur.

Twee shows

Om extra veel Tilburgers en anderen binnen te laten, treedt Davina Michelle zowel in de middag als de avond op. Het concert vindt plaats op 18 oktober. De eerste show begint om 15.30 uur. Davina Michelle klimt diezelfde avond om 20.30 uur op het podium.

Nummer 1-hit

Davina Michelle heeft een heel beroemde fan: de zangeres P!NK. Toen het Amerikaanse hitkanon een cover van Davina van What About Us onder ogen kreeg, was ze helemaal omver geblazen. Sindsdien gaat het snel met de Nederlandse zangeres, die ooit aan Idols meedeed. Davina Michelle deed mee aan De Beste Zangers van Nederland en scoorde daardoor een nummer 1-hit met Duurt te Lang. Na uitverkochte clubshows is het nu tijd voor een coronaproof concertreeks die in het teken staat van haar debuutalbum.

Lees ook:

Tino Martin Tilburg

Zij weet het (en jij nu ook): Tino Martin komt optreden in Tilburg

Lekkere line-up! Tino Martin is zaterdag 19 september te gast bij het enige echte stadsstrand van Ti...

Supergaaf: creatieve sollicitatie van Tilburger Stan gaat helemaal viral

Wie kans wil maken op een baan moet opvallen. Dat heeft Tilburger Stan van Bokhoven goed begrepen. Z...
action

Opgelet! Er komt een nieuwe Action naar Tilburg

Een winkel die jullie graag (nog meer dan er al zijn) in Tilburg zien? Dat is de Action! Alle fans h...

adv.