Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool! Er komt een battle á la The Voice naar Tilburg

Door Rowie van der Vliet 31 januari 2018

Elke week zitten we weer gekluisterd aan de buis naar The Voice of Holland te kijken. Al helemaal als twee artiesten alles geven door het tegen elkaar op te nemen. Zo spannend! Hoe cool zou het zijn om zo’n battle in het echt mee te maken? Dat kan dit weekend bij Paradox.

Deelnemer één is Sarah Jane. Deze soulzangeres is geen onbekende voor kijkers van De Wereld Draait Door. Met haar soul, funk en R&B-nummers weet ze iedereen in te pakken. Dat ze een gouden strot heeft is wel duidelijk, ook al toen ze achtergrondzangeres was voor Glennis Grace en Sabrina Starke.

Sarah Jane vs. Shishani Vranckx

Sarah Jane gaat battlen tegen Shishani Vranckx. Deze zangeres met onder andere roots uit Namibië is echt een stijgende ster in de muziekwereld. Ze weet muziek uit verschillende culturen naadloos met elkaar te verbinden tot een eigen sound. Bovendien schrijft ze als singersongwriter haar eigen nummers. En mogen we even zeggen: wát een stem! Dat gaat vuurwerk worden.

Battlen in de boksring

Theatermaker Thijs Borst koppelde de twee namen aan elkaar. Hij nodigt beide dames uit om alles te geven in de boksring. Op zondag 4 februari van 15.30 tot 17.30 uur mogen we het meemaken in Paradox. Tickets koop je hier.


Meer over Paradox ontdekken?

Paradox muziek

Vandaag gesloten

Telegraafstraat 62, Tilburg

Bekijk meer:muziek

Meer over

Doen Getipt

adv.