Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Floor Jansen verkoopt 013 binnen een dag uit

Door Noah Godefroy 9 oktober 2019

Ze is dé nieuwe revelatie van De Beste Zangers: Floor Jansen. De Goirlese zangeres was al bekend in de metalscene, maar sinds haar deelname aan het populaire tv-programma is, kent heel Nederland haar. 30 januari speelt ze met een speciale show een thuiswedstrijd in 013 en dat Nederland haar ontdekt heeft, is te merken: het concert was binnen een dag uitverkocht!

Vlak vóór het weekend werd bekend gemaakt dat Floor voor het eerst een soloshow in de 013 zou doen en diezelfde dag waren alle zitplaatsen voor het concert al de deur uit. En dus besloot 013 ook de balkons vrij te geven om zo nog meer mensen te laten genieten van de populaire zangeres, maar ook die plekken waren zo vergeven.

Doorbraak

Floor brak door als zangeres van Nightwish, After Forever en ReVamp. Daarnaast werkte ze mee met talloze grote namen in het genre waaronder Sabaton en Ayreon, waarmee ze in 2018 al eens in 013 stond. Ook won ze in 2018 de Buma ROCKS! Export Award, een prijs voor Nederlandse rockers die indruk maken in het buitenland.

Lees verder onder het filmpje

Intieme solo-show

Maar tijdens De Beste Zangers liet ze zich plots van een hele andere kant zien. Popballads, opera, Nederlandstalig en zelfs Latin; Floor blijkt van alle markten thuis te zijn! En dat is precies wat ze dus ook gaat laten zien in 013. Het poppodium beschrijft de show als een intieme solo-show, begeleid door de Marcel Fisser Band, met een greep uit haar oeuvre en nog veel meer.

Lees ook:

brasserie de voc

Over verborgen parels gesproken: dit is het leukste restaurant nét buiten Tilburg

Zo nu en dan ontdekken we verborgen parels waar je heerlijk kunt eten, ook buiten Tilburg. Neem bijv...

MAG DAT: zomaar je meubels op straat zetten in Tilburg?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

Fijne dierendag! Dit zijn de leukste huisdieren uit Tilburg

Het is weer Dierendag! Dé dag in het jaar waarop je je huisdier net een snoepje en een knuffel extra...

Meer over

Doen

adv.