Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BINGO! Er komt een keigrote silent muziek bingo naar de Korte Heuvel

Door Rowie van der Vliet 8 juli 2020

Bingo of een liedje zingen? Aan de Korte Heuvel combineren ze een bingo met liedjes tijdens de Silent Muziek Bingo Show op woensdag 15 juli (uitverkocht), woensdag 22 juli en woensdag 29 juli.

Het is niet de bedoeling dat je echt een liedje gaat zingen. Zoals dat in stadions niet mag, kan het ook niet op een terras in verband met de coronamaatregelen. Wat je wel gaat doen? Dj Ser-V draait allerlei hits die je waarschijnlijk snel herkent. De liedjes hoor je goed via een koptelefoon. Als de nummers op je bingokaart staan, heb je geluk, want dan mag je ze afstrepen. Zorg dat je de bingokaart zo snel mogelijk vol krijgt om mooie prijzen te winnen. Tipje van de sluier: de hoofdprijs is een iPhone SE 2020. Roept presentator Ron het Hitjeskanon jou uit tot winnaar? Een silent disco houden door te dansen in je stoel mag!

Deelnemende cafés

Miss Bien Chanternel, Gember & Sereh, Studio Tilburg, Polly Maggoo, Café Stoffel, Café-wijnbar Heuvel 15, Café Tribunaal, Cafe de Slijterij, Shoco Tilburg, Live Tilburg, Café Bakker, Cul de Sac, Le Clochard en Bar Leonardo doen gezellig mee. Heb je een kaartje bemachtigd voor volgende week woensdag of een latere editie? Kom dan volgens het afgesproken tijdslot naar ontvangstbalie Café Philip.

Bingo!

Een bingokaart en koptelefoon huur je al vanaf €5,-. Wil je nog meer kans maken op een prijs? Dan koop je voor €2,50 per stuk nog extra bingokaarten ter plekke. Wil je een plek bemachtigen dan moet je hier reserveren. Dat kan voor twee tot vier personen. Je kunt aangeven op welk terras je het liefst zit, maar de organisatie bepaalt de uiteindelijke indeling.

Lees ook:

Tilburgse Kermis gaat door: zo zit het met Roze Maandag 2020

De Tilburgse Kermis gaat door in aangepaste vorm. Op drie pleinen vinden we straks zo'n vijftig attr...

Tilburg krijgt een drive-in bioscoop op een onwijs toffe locatie

Normaal parkeren we onze auto om een voetbalwedstrijd in het Willem II-stadion te bezoeken. Dat word...

JAAA! De Tilburgse Kermis gaat door en zo komt het eruit te zien

Wie, wat, waar?! Het beste nieuws van 2020 tot nu toe: de Tilburgse Kermis gaat door in kleinere vor...

Meer over

Doen Getipt

adv.