Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voetbalchicks zijn hip! Bij deze clubs in Tilburg speel je vrouwenvoetbal

Door Thijs Dingemans 7 augustus 2017

Dat vrouwenvoetbal tof is hebben we de afgelopen weken allemaal kunnen zien. De Oranje Leeuwinnen zijn de allerbeste van Europa! Daarom hebben wij voor alle meiden en vrouwen die geïnspireerd zijn de geraakt door onze toppers een lijstje gemaakt met alle voetbalverenigingen in Tilburg waar je jouw voetbalkunsten kunt laten zien. Op welk veld speel jij volgend seizoen?

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Sarto

sarto
Foto: Facebook Wilhemina Vrouwen 3

Bij vv Sarto kun je volgend seizoen in de vijfde klasse gaan voetballen met het damesteam. Ook als je kind graag wil voetballen, is er bij Sarto plek. De club heeft 3 jeugdteams: onder 13, 15 en 17. Genoeg kans dus om uiteindelijk de selectie te halen!


Meer over R.k.s.v. Sarto ontdekken?

R.k.s.v. Sarto sportcentra

Gilzerbaan 251, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

vv Zigo

vv zigo
Foto: Facebook vv Zigo

De vrouwen van Zigo zitten komend seizoen gezellig bij Sarto in de competitie. Ook zij spelen dus in de vijfde klasse. De kids spelen op een wat hoger niveau: het jeugdteam (MO15-1) voetbalt na de zomerstop in de 3e klasse.


Meer over v.v. ZIGO ontdekken?

v.v. ZIGO sportcentra

Jac van Vollenhovenstraat 304, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

OVC’26

ovc26
Foto: Facebook OVC’26 Vrouwen

De vrouwen van OVC’26 spelen komend seizoen in de 4e klasse. De fusieclub (voorheen Olympus SC en ONS VIOS) heeft helaas geen meisjesteams in de jeugd.


Meer over OVC’26 ontdekken?

OVC’26 sportcentra

Gesloten09:00 - 18:00

Matterhornstraat 3, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

TSVV Merlijn

merlijn
Foto: Facebook Merlijn dames

Bij TSVV Merlijn hebben ze zelfs twee vrouwenteams. En da’s niet heel gek ook, want hier voetballen vooral veel studenten. Ook dat is logisch: Merlijn is een studentenvereniging. Je komt hier dus te spelen met jonge meiden/vrouwen, die waarschijnlijk ook nog eens een balletje kunnen trappen. De VR1 gaan spelen in de 3e klasse, VR2 in de 5e klasse. Jeugdteams heeft de vereniging niet.


Meer over TSVV Merlijn ontdekken?

TSVV Merlijn sportcentra

Goirkekanaaldijk 175, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

sv Reeshof

sv reeshof
Foto: Facebook sv Reeshof

Heeft je kind talent? En voetbalt ze graag? Meld haar dan gauw aan bij sv Reeshof. Het enige vrouwenteam van de club (MO19) voetbalt komend seizoen in de 2e klasse. Een kans dus voor de meisjes om op een lekker niveau te voetballen. Een vrouwenteam heeft Reeshof helaas niet.


Meer over SV Reeshof ontdekken?

SV Reeshof sportcentra

Kronenbergstraat 10, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

FC Tilburg

longa
Foto: Google Streetview

De nieuwste fusieclub van Tilburg (FC Tilburg) heeft natúúrlijk vrouwen- en meisjesteam. Een hoop dames zijn overgekomen van NOAD, RKTVV en Longa. Daardoor heeft de club twee vrouwenteams (VR1 en VR2) en vijf jeugdteams (MO15 2x, MO13 2x en MO11). Genoeg plek dus!


Meer over FC Tilburg ontdekken?

FC Tilburg sportcentra

Spoordijk 30, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

Were Di

were di
Foto: Google Streetview

Were Di kon ook fuseren, maar wilde niet. En daardoor is er ook hier nog vrouwenvoetbal. De VR1 voetballen komend seizoen in de 4e klasse. Meisjes hebben pech: jeugdteams zijn er niet.


Meer over R.K.S.V. Were Di ontdekken?

R.K.S.V. Were Di sportcentra

Moerenburgseweg 6, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

SC ’t Zand

sc-t-zand
Foto: Facebook SC ’t Zand vrouwen

Als je dacht dat FC Tilburg al groot was… Bij SC ’t Zand laten ze zien dat we steeds gekker op vrouwenvoetbal worden. Met 12 (!) teams is de club de grootste ‘vrouwenclub’ van Tilburg. SC ’t Zand heeft vier vrouwenteams (VR1, VR2, VR3 en Vr4) en acht jeugdteams (MO19 2x, MO17 2x, MO15, MO13 2x, MO11). Dus dames, schoenen aan en GO!


Meer over SC ’t Zand ontdekken?

SC ’t Zand sportcentra

Bijsterveldenlaan 1, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.