Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Save the date: het toffe Biergarten komt naar Tilburg

Door Rowie van der Vliet 26 oktober 2017

Bierliefhebbers hebben niets te klagen in Tilburg! Zowat elk weekend is er wel een bockbierfestival. Gelukkig houdt die gezelligheid niet op wanneer we overstappen op het winterbier. Het succesvolle Biergarten uit Breda komt in december namelijk naar de Spoorzone.

Tijdens het winterweekend van Biergarten kunnen we namelijk genieten van speciaalbieren, glühwijnen en whisky’s. Proost met mate(n) terwijl je luistert naar sfeervolle singersongwriters en dj’s die klassieke golden oldies draaien. Verwarm je handen bij de vuurkolven die op het buitenterras staan of duik lekker naar binnen. Rommelende maag? Geen probleem, want er worden ook voldoende lokale winterse gerechten geserveerd.

Nog even wachten

We moeten nog even wachten, want Biergarten vindt plaats op 15 en 16 december bij RAW. Tijdens deze decemberdagen staat het restaurant even helemaal in het teken van het bierfestival. Op de vrijdag kunnen we langsgaan van 16.00 tot 0.00 uur en op zaterdag duurt het festival van 13.00 tot 0.00 uur. Het mooie? Toegang is helemaal gratis. Cheers!


Meer over RAW ontdekken?

RAW restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Burgemeester Brokxlaan 79-8, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.