Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 6 oktober 2017

Er gaat geen weekend voorbij zonder dat er iets te doen is in Tilburg. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist, want we hebben weer een fijn weekendoverzicht samengesteld.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Oktoberfest

kleding
Foto: ANP

Jetzt gehts los! Dit weekend is de Koepelhal weer helemaal omgetoverd tot Duitse zuipkiet. Twee dagen lang kunnen we de longen lekker uit het lijf schreeuwen. Check hier wat je moet weten over het Oktoberfest Tilburg.

Wiewatwaar: vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 17.00 tot 23.30 uur in de Koepelhal. Een kaartje kost € 21,95.

Give me a hug

Noortje met haar knuffel
Foto: indebuurt

Eindelijk is het dit weekend zover: Noortje van Venrooij heeft haar eigen knuffelexpositie Give me a hug. Ze liet 32 kunstenaars, van een dj tot een binnenhuisarchitect, helemaal hun gang gaan met blanke knuffels. We spraken met Noortje die haar missie “making the world a happier place” eer aan doet.

Wiewatwaar: Vrijdag 6 oktober van 20.00 tot 23.00. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober kan iedereen van 12.00 tot 17.00 komen kijken in aan het NSplein 16. Entree is gratis.

Dwaalboktour

dwaalboktoer
Foto: Facebook Bock around the Block

Zin in bokbier? Dan is de Dwaalboktour in het Dwaalgebied van zondag 8 oktober een aanrader. Je kunt bij zeven kroegen veertien verschillende bieren proeven en voor het bockbier betaal je slechts € 2,50. Ook leuk: je kunt een prijs winnen door bij elke kroeg de Dwaalbokkaart in te vullen. De cafés die meedoen:

  • Little Devil
  • Kandinsky
  • Wapen van Tilburg
  • Langeboom
  • Buutvrij
  • Jacks
  • Burgerij

Wiewatwaar: zondag 8 oktober van 14.00 tot 20.00 uur. Entree is gratis.

Jubileum Paul van Kemenade

paul van kemenade
Paul in z’n vroegere jaren, hij zit nu 40 jaar in het vak. Foto: ANP

Altsaxofonist en componist Paul van Kemenade zit 40 jaar in het vak en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 6 oktober is het jubileum van de Tilburger in de studio van Theaters Tilburg. Er komen die avond tientallen musici vanuit heel de wereld en verschillende dj’s maken het feestje compleet. De avond begint om 20.00 uur en een kaartje kost € 27,50.

Wiewatwaar: 6 oktober om 20.00 uur in Theaters Tilburg.


Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Nationale Kringloopdag

petra used vintage clothing
Petra Used & Vintage Clothing. Foto Indebuurt

Het is zaterdag 7 oktober Nationale Kringloopdag en daarom kun je bij een hoop Tilburgse kringloopwinkels vintage scoren! Er is zelfs een leuke fietsroute uitgestippeld die je kunt afgaan om zo bij de winkels te komen. En wel deze:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.